Χωρίς Οικονόμου-Κωστόπουλο, σήμερα μπαίνει ο Μασάντο

Η πρώτη μέρα προπόνησης μετά το χριστουγεννιάτικο ρεπό στον Ολυμπιακό Βόλου είχε δύο απουσίες. Ο Τίμος Καβακάς είδε αρχικά χθες, Τρίτη τον αρχηγό Κώστα Οικονόμου λόγω προβλήματος στο γόνατο (το πρόβλημα ξεκινά από τη μέση και μεταφέρεται στο γόνατο μέσω ενός νεύρου) να μην μπορεί να γυμναστεί, με τη σύσταση του γιατρού να είναι ξεκούραση για δυο-τρεις μέρες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει περαιτέρω ανησυχία. Παράλληλα, ένα δυσάρεστο όσο και απρόοπτο συμβάν, ο θάνατος της γιαγιάς του, ανάγκασε τον Γιάννη Κωστόπουλο να μην επιστρέψει στον Βόλο από τη Νάξο, με τον έμπειρο στόπερ να είναι σε συνεννόηση με την ομάδα για την παράταση της άδειάς του.

Όλοι οι υπόλοιποι έδωσαν κανονικά το παρών, ωστόσο μέσα σ’ αυτούς δεν ήταν ο Μασάντο, ο οποίος αναμένεται να μπει σήμερα για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της ομάδας, γνωρίζοντας παράλληλα τους συμπαίκτες του και τον προπονητή. Ο Πορτογάλος ήταν προγραμματισμένο να φτάσει σήμερα το βράδυ στον Βόλο.

Σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό μέτωπο υπάρχει συμφωνία με τέσσερις παίκτες και στον Ολυμπιακό περιμένουν να έρθουν να υπογράψουν. Εξάλλου, η συμφωνία με τον οριστικό ερχομό ενός ποδοσφαιριστή στην ομάδα έχει μία απόσταση και γι’ αυτό και επιθυμία των ιθυνόντων της ομάδας είναι να ανακοινωθούν επισήμως τα ονόματά τους και μετά να θεωρηθούν και με τη βούλα ότι ανήκουν στον σύλλογο. Οι επιλογές αυτές έχουν γίνει και με τη λογική ότι θα είναι χρήσιμοι οι συγκεκριμένοι παίκτες και για του χρόνου σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει κατηγορία. Εξάλλου, αν όλα πάνε καλά με τον φετινό αγωνιστικό στόχο, σχεδιασμός των ερυθρολεύκων είναι να υπάρχει μία βάση παικτών γύρω στους 14, για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, αφού εκτιμάται ότι αρκετοί απ’ αυτούς μπορούν να σταθούν άνετα και στην παραπάνω κατηγορία.

Σήμερα, Τετάρτη είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, με τη μίνι προετοιμασία να συνεχίζεται και τον Τίμο Καβακά να … στριμώχνει τους παίκτες του, αφού θέλει να αποκτήσουν όλα τα στοιχεία, που είναι απαραίτητα, ώστε να εφαρμόσει το αγωνιστικό του πλάνο με πίεση σε όλους τους χώρους, το οποίο απαιτεί πολύ τρέξιμο και άριστη φυσική κατάσταση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.