Χωρίς κανένα άγχος ο ΓΣΑ στο Πανθεσσαλικό, απών ο Γκίκας

Αντιμετωπίζοντας το προσεχές παιχνίδι, όπως όλα τα υπόλοιπα της φετινής σεζόν, προετοιμάζεται ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού την τρέχουσα εβδομάδα, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου, δίχως να έχει πλέον βαθμολογικό άγχος, θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να συμμετάσχει σε μία γιορτή του αντιπάλου της, στην οποία, όμως, δεν επιθυμεί να έχει παθητικό ρόλο. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του ΓΣΑ υποστηρίζουν πως θέλουν να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος κι η ομάδα τους θα επιχειρήσει να πάρει, ό,τι καλύτερο μπορεί. Εξάλλου, ο προπονητής του Αλμυρού, στις δηλώσεις του, αμέσως μετά την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του, παρά την ήττα, κόντρα στη Νίκη, ξανά στο Πανθεσσαλικό, είχε πει πως εκείνη τη μέρα οι παίκτες του έκλεισαν στόματα και το ίδιο θα επιχειρήσουν να κάνουν στο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο ίδιο γήπεδο.

Στα αγωνιστικά νέα, η ομάδα θα ταξιδέψει με 17μελη αποστολή στον Βόλο, την Κυριακή το πρωί, καθώς ο Ηλίας Γκίκας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι που έρχεται, λόγω τιμωρίας. Συγκεκριμένα, οι “ετοιμοπόλεμοι” για τους κυανόλευκους είναι οι εξής: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Παπακώστας, Αλεξανδρής, Δημηνάς, Βέργος, Κοντοβάς, Τσελεπής, Τζοβάρας, Αναστασίου, Κούτσικος, Στουρνάρας, Ματθαίου, Λουκάς και Καλαμίδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.