Χωρίς Κοντοβά κόντρα σε Απόλλωνα Μακρυχωρίου ο Γ.Σ. Αλμυρού

Θα λείψει λόγω τραυματισμού στο ματς του Αλμυρού με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ο Π. Κοντοβάς

Ο Παναγιώτης Κοντοβάς στέκεται για δεύτερη φορά άτυχος φέτος και θα απουσιάσει απ’ τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας την Κυριακή (15.00 την Κυριακή με διαιτητές τους Τσιμεντερίδη από την Κοζάνη και βοηθούς του τους Τρικαλινούς Αλεξόπουλο και Σταφυλά από τα Τρίκαλα).

Ο 35χρονος επιθετικός μετά τη θλάση στο γαστροκνήμιο, που είχε υποστεί στο 63ο λεπτό του αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στις 14 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και η οποία τον άφησε έξω για πάνω από ένα μήνα, με συνέπεια να επανέλθει στις 19 Νοεμβρίου στο παιχνίδι με τον Θησέα, τώρα έχει ένα τράβηγμα στη γάμπα. Έτσι ο προπονητής του, Στέλιος Αρσένος έχει αποφασίσει ότι θα τον αποκλείσει από την αποστολή.

Ο Κοντοβάς, που θα χάσει το πέμπτο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, υπέστη τον τραυματισμό του στο 76’ της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου και έγινε αλλαγή από τον Τσελεπή, που είναι και τώρα πιθανός αντικαταστάτης του αλλά στο βασικό σχήμα.

Ο πέμπτος Απόλλων Μακρυχωρίου έχει 14 βαθμούς και είναι πέντε πίσω από τον Αλμυρό, που βρίσκεται στην 4η θέση. Η καρδιτσιώτικη ομάδα έχει τον γνωστό στους Αλμυριώτες Θάνο Θεοδώρου στον πάγκο της, με τον οποίον οι Αλμυριώτες πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά και το Κύπελλο ΕΠΣΘ πριν δύο χρόνια.

Μάλιστα μετά την ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Απόλλων έχει καταφέρει να πετύχει δύο εντός έδρας νίκες με 2-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ενδιάμεσα πήρε λευκή ισοπαλία εκτός έδρας από τον Φωκικό. Επομένως, είναι πολύ ανεβασμένος και θέλει και τώρα το τέταρτο σερί θετικό αποτέλεσμα, ενώ ο Αλμυρός έπειτα από την πρώτη του ήττα από τη Νίκη στοχεύει να ξαναρχίσει ένα ακόμη αήττητο σερί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.