Χωρίς Κοντοβά, Ναουμίδη υποδέχεται τα Σέλλανα ο Αλμυρός

Το 1-1 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την περασμένη Κυριακή στέρησε από τον Γ.Σ. Αλμυρού δύο βαθμούς που έπρεπε να είχε πάρει, αφού τους έκοψε μία ομάδα με στόχο τη σωτηρία.

Τώρα, οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου καλούνται σε δεύτερο συνεχόμενο ματς έδρας να ρεφάρουν αυτήν την απώλεια απέναντι σε έναν πιο δύσκολο και ποιοτικό αντίπαλο, που είναι αήττητος και μοιράζεται τη δεύτερη θέση μαζί με τη Νίκη με επτά βαθμούς. Ο λόγος για τον Α.Ο. Σελλάνων, που είναι αρκετά επικίνδυνος και φιλόδοξος.

Στην προσπάθεια που θα κάνει ο Γ.Σ. Αλμυρού δε θα έχει δύο σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα απουσιάσουν για διαφορετικούς λόγους. Ο Παναγιώτης Κοντοβάς τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο μέρος με τον Αχιλλέα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αρκετό διάστημα, όπως διαφαίνεται, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ένα μήνα λόγω της θλάσης στο γαστροκνήμιο που έχει υποστεί. Επίσης, ο Γιώργος Ναουμίδης δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια από τη μονάδα του και θα λείψει κι αυτός, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, Βαλάντης Κόκκας, που ήταν εκτός δεκαοκτάδας την περασμένη βδομάδα, τώρα θα είναι στην αποστολή.

Πέρσι, ο Αλμυρός δεν κατάφερε να νικήσει σε κανένα από τα δύο ματς τον Α.Ο. Σελλάνων, καθώς έχασε με 1-0 στο Προάστιο Καρδίτσας και έφερε ισοπαλία στο γήπεδό του με 1-1, ισοφαρίζοντας λίγο πριν το τέλος μ’ έναν παίκτη που τώρα δε θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, τον Παναγιώτη Κοντοβά.  Ένας παίκτης που μπορεί να τον αντικαταστήσει τώρα είναι ο Κρανάς, αλλά υπάρχει και η λύση του Χατζή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.