Χωρίς Κοντοβά στον “τελικό” με Οικονόμο ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Γ.Σ. Αλμυρού φιλοξενεί τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο “Αθ. Ραγάζος” την Κυριακή στις 15.00 και φυσικά στόχος είναι μόνο το τρίποντο σε ένα ματς, που έχει τον χαρακτήρα του τελικού για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου.

Στις τάξεις του Γ.Σ.Α., η προσεχής αναμέτρηση χαρακτηρίζεται καθοριστική για τη συνέχεια, στην οποία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πρέπει να δείξουν υπομονή, συγκέντρωση και πίστη στο αγωνιστικό πλάνο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, προκειμένου να έρθει το τρίποντο που θα είναι το πρώτο στο γήπεδο μέσα στο 2019, αφού η μοναδική νίκη τη νέα ημερολογιακή χρονιά έχει επιτευχθεί στα χαρτιά επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, καθώς ο Οικονόμος είναι μία ομάδα που έχει καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, με καλά θωρακισμένη αμυντική διάταξη και έφεση στο κομμάτι των αντεπιθέσεων. Απόδειξη αυτού είναι το γεγονός πως μακριά από το “Γεώργιος Μητσιμπόνας” έχει ηττηθεί στο Πανθεσσαλικό, στους δύο αγώνες κόντρα σε Νίκη και Ολυμπιακό, και στην Ιτέα από τον Αστέρα, δηλαδή από τους δύο πρωτοπόρους και τον τέταρτο της κατάταξης, ενώ έχει και δύο διπλά και τρεις ισοπαλίες, συγκεντρώνοντας μέχρι τώρα 20 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Γυμναστικό.

Στα αγωνιστικά, εκτός αγωνιστικών πλάνων για τον κ. Αρσένο είναι ο Παναγιώτης Κοντοβάς, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, στην αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σελλάνων, την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του και θα είναι όλοι το μεσημέρι της Κυριακής στο “Αθ. Ραγάζος”, προκειμένου το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων να αποφασίσει για την τελική 18αδα.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Γ.Σ. Αλμυρού είχε επικρατήσει με 1-3 στην Τσαριτσάνη και τώρα μετά από οκτώ ματς, που έχει έξι ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη άνευ αγώνος, θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο.

Διαιτητής στο ματς της Κυριακής θα είναι ο Μιχούλιας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.