Χωρίς Κουτίνα με Έσπερο την Κυριακή η Νίκη

Με μία σημαντική απώλεια θα παραταχθεί στον κρίσιμο αγώνα της στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών κόντρα στον Έσπερο Λαμίας στις 17.00 την Κυριακή στο κλειστό της Νέας Ιωνίας η Νίκη Βόλου, καθώς ο Σάκης Κουτίνας δε θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Ο έμπειρος γκαρντ των κυανόλευκων ταλαιπωρείται ακόμα από το οίδημα στο γόνατό του, το οποίο είχε αποκομίσει πριν μερικές εβδομάδες. Στο τελευταίο παιχνίδι της Νίκης στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη Χαλκηδόνα πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής, ενώ την τρέχουσα εβδομάδα δεν έχει προπονηθεί καθόλου, καθώς δεν μπορεί καλά-καλά να “πατήσει” το πόδι του. Έτσι, ο Σπύρος Στρατίκης θα αναγκαστεί να “ανοίξει” το rotation του στη γραμμή των περιφερειακών, με τον Μανώλη Αναγνωστόπουλο και τον Άρη Βερτζάγια να καλούνται να πάρουν ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να πλαισιώσουν τους Βασίλη Γιωτόπουλο και Θωμά Καραγεώργο.

Όλοι οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές πλην Κουτίνα είναι ετοιμοπόλεμοι και θέλουν οπωσδήποτε το “ροζ φύλλο” απέναντι στον Έσπερο και ένα “στραβοπάτημα” από Γέφυρα, Στρατώνι ή Φάρσαλα, για να παραμείνει στην κατηγορία και να κλείσει πανηγυρικά τη φετινή αγωνιστική σεζόν της. Αν δε γίνει αυτό, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της, η βολιώτικη ομάδα επιστρέφει αμέσως στη Γ’ Εθνική.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.