Χωρίς Κυριάκο, Αγιασιώτη και Κόκκα με Ατρόμητο Παλαμά ο Γ.Σ. Αλμυρού

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Γ.Σ. Αλμυρού θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Παλαμά το Σάββατο (21/9) στις 16:30 στο  γήπεδο του Προαστίου Καρδίτσας, έχοντας τρεις εκτός των άλλων σημαντικές απουσίες, του τραυματία Κόκκα, που χάνει τη χρονιά, τον επίσης τραυματία Κυριάκου, που ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα, και του Αγιασιώτη για προσωπικούς λόγους, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Παπακώστας, που αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση πως κουβαλά τιμωρία από την περσινή σεζόν.

Για τον αγώνα αυτόν ο προπονητής Στέλιος Αρσένος υπολογίζει στους Πολυμέρου, Κοντογεωργάκη, Χαρχαλάκη, Παπακώστα, Λάμπο, Μπέϊκο, Πατσή, Αναστασίου, Ζενούνη, Φούκη, Δερμιτζάκη, Βουρδάκη, Ρακή, Αγγελή, Τζαφλέρη, Δήμου, Αργυρόπουλο, Αΐδη και τα αδέρφια Χριστοδουλόπουλοι.

Εκτός αποστολής θα είναι οι τραυματίες Κυριάκος, Κόκας, Δημόπουλος, Νικογιάννης, Καραγεωργόπουλος, ο Αγιασιώτης, οι Αράπης, Ντόντας, που δεν εκδόθηκε το δελτίο τους. Οι απουσίες ειδικά στο κέντρο της άμυνας σημαίνουν ότι ο Ζενούνης είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθεί στη θέση του στόπερ, όπως δοκιμάστηκε και σε κάποια φιλικά.

Μετά τη σημερινή προπόνηση ο τ. πρόεδρος του Γ.Σ.Α. Μαρμαγκιόλης Ευάγγελος θα παραθέσει δείπνο στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Η διοίκηση σε ανακοίνωσή της τον ευχαριστεί, ενώ τονίζει τα εξής:

«Έχει γίνει μία γιγάντια προσπάθεια από τη Δ.Ε και το Δ.Σ του Γ.Σ.Α με τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν στην αρχή (έλλειψη γηπέδου, καθυστέρηση στην συγκρότηση των Δ.Σ κ.α.).

Όλα αντιμετωπίσθηκαν στο μέγιστο βαθμό και πιστεύουμε ότι δημιουργήθηκε μία αξιόμαχη νεανική ομάδα, η οποία θέλει για τρίτη συνεχή χρονιά   να καθιερωθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στην προσπάθεια αυτή έχουμε αρωγούς τους φορείς της πόλης, με πρώτο τον Δήμο Αλμυρού, τις επιχειρήσεις της περιοχής, τους φιλάθλους και τους πολίτες του Αλμυρού, τους οποίους καλούμε να συνεχίζουν να στηρίζουν την ιστορική μας ομάδα, ώστε να αναδείξουμε την αίγλη και την ιστορία του Γ.Σ.Α.».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.