Χωρίς Λούκας Γκαρσία και Θεοδωρόπουλο η προπόνηση της Νίκης

Nα προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνονται προσπαθούν οι παίκτες της Νίκης Βόλου σε καθημερινή βάση, επιστρέφοντας σήμερα στις προπονήσεις μετά το κυριακάτικο ρεπό που είχε δώσει στην ομάδα ο προπονητής Στάικος βεργέτης.

Για μία ακόμη ημέρα η Νίκη Βόλου βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενόψει της έναρξης της  Football League (όταν αυτή οριστικοποιηθεί), με το βάρος από πλευράς τεχνικού επιτελείου να πέφτει τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στις συνεργασίες μεταξύ των παικτών, καθώς η κίνηση της μπάλας αλλά και τα παιχνίδια 8×8 αποτέλεσαν μέρος του προγράμματος.

H προετοιμασία πάντως δεν έχει αρχίσει αναίμακτα και χωρίς προβλήματα για τους «κυανόλευκους», καθώς για μία ακόμη φορά από την προπόνηση απουσίαζε ο Αργεντίνος Λούκας Γκαρσία, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και αναμένεται να μπει σε αγωνιστικό πρόγραμμα τις επόμενες δύο ημέρες. Από την άλλη όπως αναφέρεται, εκτός προγράμματος παραμένει και ο Θεοδωρόπουλος, καθώς και αυτός ταλαιπωρείται από τραυματισμό, χωρίς να διευκρινίζεται πότε θα είναι σε θέση να προπονηθεί.

Έτσι λοιπόν, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Νίκης Βόλου συνεχίζουν την προετοιμασία ενόψει της έναρξης, χωρίς να μπορεί να είναι κανείς 100% σίγουρος αυτή τη στιγμή για το πότε θα αρχίσει τελικά το πρωτάθλημα της Football League. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουν τονίσει και οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της Νίκης και με σχετική επίσημη ανακοίνωση, χρειάζονται τουλάχιστον 6 εβδομάδες προκειμένου να μπορεί να πει κανείς ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη σε έναν ικανοποιητικό βαθμό, για να διεκδικήσει τα αποτελέσματα που θέλει εντός του αγωνιστικού χώρου. Σύμφωνα πάντως με το πρόγραμμα που έχει προκύψει εδώ και αρκετούς μήνες, η Νίκη Βόλου στην πρώτη αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου, θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει το Αιγάλεω εντός έδρας, οπότε απομένει η διευκρίνηση της ημερομηνίας…

Βέβαια μέχρι τότε, και αφού οριστικοποιηθούν αρκετά δεδομένα (η Νίκη ως γνωστό έχει κάνει παρέμβαση στο υπό διαβούλευση σχέδιο Νόμου για τον Αθλητισμό όσον αφορά την αναδιάρθρωση) αναμένεται να υπάρξουν και προσθήκες στο ρόστερ, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο βάθος σ’ αυτό, και περισσότερες λύσεις στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.