Χωρίς Μάντζη, Γέντρισεκ ο ΝΠΣ Βόλος, χωρίς Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός

Την Κυριακή στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό ο ΝΠΣ Βόλος, μετά την αγωνιώδη πρόκριση επί του Πανσερραϊκού στα πέναλτι, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League 1. Ο Φεράντο θα παρατάξει φυσικά μία  διαφορετική ενδεκάδα, αφού την περασμένη Πέμπτη ξεκούρασε αρκετούς βασικούς. Πάντως δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάντζη, που δέχθηκε κόκκινη με τους Σερραίους, ενώ και ο Γέντρισεκ δεν έχει αποθεραπευθεί και θα λείψει εκ νέου.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή των κυανέρυθρων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Τσοκάνης, Ντεντάκης, Μήτογλου, Κορνέζος, Δημόπουλος, Διαμαντής, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Τόρες, Φεράρι, Ζοάο, Μαξ, Τσίκα, Κορέλας, Λύρατζης, Μελίσσας, Μουνίθ.

O Ζαχίντ είναι απών από την αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιώργος Δώνης έκρινε ο Νορβηγός άσος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, για να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του. Αντίθετα στο Βόλο ταξίδεψαν οι Ινσούα, Κολοβός και Κολοβέτσιος, που κρίθηκαν ότι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Εκτός έμεινε και ο άτυχος Αλεξανδρόπουλος που χτύπησε στο χέρι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Μαυρομμάτη, Νούνες, Ζαγαρίτη, Βαγιαννίδη, Κολοβό, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μπουζούκη, Μακέντα, Περέα, Καμπετσή.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.