Χωρίς Ναουμίδη με Ολυμπιακό Β., νέο πρόσωπο ο Δημητρίου στον Γ.Σ. Αλμυρού

Ένα ακόμη δυνατό εντός έδρας τεστ μετά απ’ αυτό με τον ΝΠΣ Βόλος θα δώσει την Τετάρτη ο Γ.Σ. Αλμυρού, που υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στις 18.00. Γι’ αυτό το ματς δεν υπολογίζεται ο Γιώργος Ναουμίδης, που έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και το πρωί της Τρίτης. Σε ό,τι αφορά τον Στέλιο Αλεξανδρή είναι αμφίβολος, αν και έχει μπει στις προπονήσεις από την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά επειδή προέρχεται από τραυματισμό ο Στέλιος Αρσένος θα αποφασίσει τη μέρα του αγώνα αν θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή για κάποια διάστημα.

Να σημειωθεί ότι νέο πρόσωπο εδώ και λίγες μέρες είναι στις προπονήσεις του Γ.Σ. Αλμυρού ο Γιώργος Δημητρίου, που προέρχεται από την Κ20 της Ξάνθης και αφήνει θετικές εντυπώσεις και είναι πιθανόν να αποκτηθεί. Μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από το φορ, ενώ η καταγωγή του είναι από την Αμαλιάπολη.

Η διοίκηση του Αλμυρού με ανακοίνωσή της κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μεταξύ της ομάδας μας και του Ολυμπιακού Βόλου. Ο αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο Εθνικό Στάδιο της πόλης μας “Αθανάσιος Ραγάζος”. Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλους τους φιλάθλους από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού να δώσουν για ακόμη μία φορά βροντερό παρών, που τόσο πολύ η ομάδα μας το έχει ανάγκη».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ολυμπιακός Βόλου, που αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού “Αθανάσιος Ραγάζος” και ώρα 6μ.μ.».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.