Χωρίς ομάδα Κορασίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο ο Βόλος και η Μαγνησία

Την ώρα που τρεις είναι οι συμμετοχές στην αντίστοιχη διοργάνωση Παίδων

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη (07/12) διαδικτυακά οι κληρώσεις της Α’ Φάσης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Παίδων και Κορασίδων, για την αγωνιστική περίοδο 20220-23, με έντονη παρουσία στη διοργάνωση των Παίδων από πλευράς Βόλου, αλλά με μηδενική την ίδια στιγμή στην αντίστοιχη των Κορασίδων.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες Παίδων χωρίστηκαν σε 12 ομίλους για την πρώτη φάση, με τους έξι να αφορούν την Αττική, ενώ Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Βόλος έχουν από έναν.

Στον όμιλο του Βόλου λοιπόν έχουν τοποθετηθεί οι ΟΥΚ Βόλου, ΟΕΑΝΑ Βόλου και Νίκη Βόλου, μαζί με τους Νηρέα Λαμίας και ΝΟ Λάρισας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 13-15 Ιανουαρίου, ενώ στην Β’ Φάση (3-5 Μαρτίου) θα προκριθούν όλοι εκτός της τελευταίας ομάδας κάθε ομίλου.

Για τις Κορασίδες, έχουν καταρτιστεί πέντε όμιλοι και είναι χαρακτηριστική η απουσία ομάδων της Μαγνησίας, αφού καμία δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα. Από θεσσαλικής πλευράς μάλιστα, μόλις μία και συγκεκριμένα αυτή του ΝΟ Λάρισας συμμετέχει στη διοργάνωση.  Θα υποθέσει λοιπόν κανείς ότι το άθλημα της Υδατοσφαίρισης στα κορίτσια των μικρότερων ηλικιών όχι μόνο δεν γνωρίζει άνθηση αλλά αγνοείται και το μέλλον του;

Όσον αφορά τους αγώνες πάντως, αυτοί θα διεξαχθούν 13-15 Ιανουαρίου, ενώ στην Β’ Φάση (3-5 Μαρτίου) και πάλι δεν προκρίνεται η τελευταία ομάδα κάθε ομίλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.