Χωρίς πισίνα ο Βόλος για τους αθλητές, έκλεισε και η 50αρα στη Νέα Ιωνία!

Σε αποσύνθεση ο αθλητισμός στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας

“Σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η λειτουργία της πισίνας 50μ. του κολυμβητηρίου Νέας Ιωνίας λόγω τεχνικού προβλήματος. Θα ενημερωθείτε για την επαναλειτουργία της.

Σημ. Η πισίνα εκμάθησης λειτουργεί κανονικά”. Μ’ αυτό το mail που απέστειλε ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ σε όλα τα σωματεία του Βόλου έγινε γνωστό ότι και η μοναδική 50αρα πισίνα που λειτουργούσε, για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των αθλητών στον Βόλο στο κολυμβητήριο “Β. Πολύμερος” έκλεισε κι αυτή.

Σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Δήμος Βόλου κρατά κλειστή και την 25αρα στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΕΑΚ ακόμη λόγω τεχνικών προβλημάτων από τον περασμένο Σεπτέμβριο (σ.σ. για την ανοικτή του ΕΑΚ … ούτε λόγος), δημιουργείται “ασφυξία” στους συλλόγους που καλλιεργούν τα αθλήματα του νερού, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη κι αφού για μήνες αναγκάζονται να συνωστίζονται κάτω από κακές συνθήκες στη Νέα Ιωνία.

Ο αθλητισμός στον Βόλο βρίσκεται σε αποσύνθεση και δεν ενδιαφέρεται κανείς. Εξάλλου ο “Βόλος”, όπως αρέσκεται να ονομάζεται ο Ερασιτέχνης ΝΠΣ, δεν έχει τμήμα κολύμβησης ή πόλο, γιατί τότε  θα υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση των προβλημάτων. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.