Χωρίς προϊστορία Νίκη και Σαντορίνη

Δύσκολα θα είχαν προϊστορία Νίκη Βόλου και Σαντορίνη που «συγκρούονται» αύριο στο γήπεδο της Νεάπολης, κάτι που φαίνεται και από την προαναγγελία που κάνει η διοργανώτρια Αρχή της Football League.

Όπως μαρτυρά και το επίσημο όνομα της φιλοξενούμενης ομάδας, πρόκειται για έναν σύλλογο που έκανε τα πρώτα του ουσιαστικά βήματα το 2020. Χαρακτηριστικά, στην προαναγγελία του αγώνα, η SL2-FL αναφέρει τα εξής:

«Προτελευταία στη βαθμολογία η Νίκη Βόλου, δεν έχει περιθώρια απωλειών πλέον. Ειδικά στην έδρα της, που ήδη έκανε δύο ήττες από το Αιγάλεω και τον Ιάλυσο. Οι δύο βαθμοί σε τέσσερα παιχνίδια δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της ομάδας, που πέρσι στη διακοπή του πρωταθλήματος ήταν τέταρτη στη βαθμολογία της Football League.

Η Σαντορίνη 2020 θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με την πορεία στην πρώτη επαγγελματική της παρουσία στο ποδόσφαιρο. Πέτυχε την πρώτη νίκη της επί του Αιγάλεω, πριν χάσει για πρώτη φορά από τον Ιάλυσο με ένα πέναλτι. Η ομάδα που παίζει γηπεδούχος στη Νάξο, έχει και αυτή έναν έμπειρο προπονητή στον πάγκο της, το Νίκο Παντέλη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.