Χωρίς Σαχινίδη και Καμπλιώνη κόντρα στον Θησέα ο Ολυμπιακός Β.

Με μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Θησέα Αγριάς, που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, κ. Περικλής Αμανατίδης, με το πέρας της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.

Συγκεκριμένα αυτή απαρτίζεται από τους: Γιακουμή, Πορή, Παπουτσογιαννόπουλο, Μπουτζίκο, Νόνη, Οικονομόπουλο, Παπαϊωάννου, Λεάντρο Πίντο, Σάββα, Nazim, Κόλα, Ρόκα, Λώττα, Ζγκούρη, Σκοπελίτη, Σερτζίνιο, Ευθυμιάδη και Φλίγκο.

Εντός αυτής δε βρίσκεται ούτε ο Σαχινίδης, ούτε ο Καμπλιώνης. Ο πρώτος έμεινε εκτός και στο ματς με τον Πιερικό, νιώθοντας ενοχλήσεις από ένα χτύπημα στο γόνατο στο παιχνίδι με τα Μετέωρα. Στον Ολυμπιακό Β. έχουν τη λογική ότι τον Σαχινίδη, που ήταν ο πρώτος σκόρερ στα φιλικά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στα δύο ματς του πρωταθλήματος, στα οποία πρόλαβε να παίξει, τον χρειάζονται περισσότερο στα επόμενα πιο δύσκολα μετά και τη Στυλίδα ματς που έρχονται κι έτσι θα τον προφυλάξουν εκτός απροόπτου.

Σε ό,τι αφορά τον Καμπλιώνη, επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις, που έλεγαν ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος από την επόμενη βδομάδα.

Αδιαπραγμάτευτο το 4Χ4 για τον Ολυμπιακό Βόλου

Όταν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στον Ολυμπιακό Βόλου έθεσαν ως αδιαπραγμάτευτο στόχο το πέντε στα πέντε μέχρι το ντέρμπι με τη Νίκη την 6η αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν τα πρώτα τρία βήματα, αρχικά στην Τσαριτσάνη δύσκολα και τα άλλα δύο με Μετέωρα και Πιερικό εύκολα, και θέλουν την Κυριακή να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του Θησέα, οι παίκτες του οποίου γνωρίζουν, όπως είπε και ο πρόεδρός του, ότι το συγκεκριμένο ματς δεν είναι απ’ αυτά που τα υπολογίζουν, για να προσθέσουν κάτι στη βαθμολογική τους συγκομιδή.

Αυτό όμως δεν εφησυχάζει ή τουλάχιστον δεν πρέπει να εφησυχάζει κανέναν στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς οφείλουν, όπως έκαναν και στα δύο προηγούμενα ματς, να έχουν καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος και αυτόν τον στόχο θα έχουν και στο γήπεδο του Βελεστίνου, το οποίο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι ένα ακόμη εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ξέρουν ότι κανείς και πρώτη απ’ όλους η τεχνική ηγεσία δε θα τους δικαιολογήσει, αν επικαλεστούν το γήπεδο.

Η εικόνα της ομάδας, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και κυρίως η σπουδαία εμφάνιση με τον Πιερικό με το ευρύ 5-1 έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο, που θα βρεθεί και στις κερκίδες του σταδίου του Βελεστίνου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.