Χωρίς Σπανόπουλο με Τιτάνες Παλαμά ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Παναγιώτης Σπανόπουλος

Τους Τιτάνες Παλαμά αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών την Κυριακή στο ΕΑΚ στις 17.00. Ο στόχος είναι αποκλειστικά η νίκη απέναντι σε μία ομάδα, με την οποία αυτή τη στιγμή οι ερυθρόλευκοι είναι ισόβαθμοι.

Σε δελτίο Τύπου της διοικούσας επιτροπής της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναφέρεται:

“Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής καλαθοσφαίρισης ανδρών, με την ομάδα μας να φιλοξενεί τους Τιτάνες Παλαμά, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τελευταία του Α’ γύρου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ (5μ.μ.) και οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στα Ιωάννινα.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βλιώρας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Σπανόπουλο, που υπέστη διάστρεμμα στην προχθεσινή προπόνηση και θα είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι. Μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι, ο κ. Βλιώρας σημείωσε: «Ερχόμαστε από μια σκληρή μάχη στο παιχνίδι με την ομάδα του ΣΚ Ιωαννίνων, στο οποίο διεκδικήσαμε τη νίκη έως το τέλος. Επικεντρωθήκαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά, το οποίο βάσει της αγωνιστικής μας απόδοσης σε όλα τα τελευταία παιχνίδια, μπορούμε να κερδίσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα στις προπονήσεις, λόγω απουσιών κάποιων παιδιών, καθώς είναι περίοδος εξεταστικής, αλλά είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σ’ ένα παιχνίδι που είναι στα μέτρα μας, με μια ισοδύναμη με εμάς ομάδα. Γνωρίζουμε ότι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε, ειδικά στην έδρα μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.