Χωρίς συζήτηση για την προκήρυξη της SL2 η ΕΕ της ΕΠΟ

H Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε χθες Παρασκευή, αποφασίζοντας να συγκληθεί τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου ειδική εκλογική ΓΣ.

Συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. θα συγκληθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace-Thalasso.

-H προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. για την εκλογή των νέων μελών της Επιτροπής Εφέσεων θα συγκληθεί κανονικά την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace-Thalasso.

-Ενέκρινε τον Κώδικα Δεοντολογίας έτους 2020.

-Εμμένει στην πρόσφατη απόφασή της για απόσυρση της υποψηφιότητας του Ηρακλείου Κρήτης (Παγκρήτιο Στάδιο) για την διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023 και στην υποβολή νέα υποψηφιότητας της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν και δημοσιεύματα, η απουσία των στελεχών της SL2-FL από το ΔΣ της ΕΠΟ ως ένδειξη διαμαρτυρίας δεν σχολιάστηκε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ ενώ δεν κατέστη εφικτό να συζητηθεί η προκήρυξη της SL2.

Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να εγκριθεί η προκήρυξη της Super League 2, η οποία ζητάει 2 ομάδες να ανέβουν ενώ η Λίγκα εμμένει στο format με έναν απευθείας υποβιβασμό και το μπαράζ.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στην Εκτελεστική της ΕΠΟ πάντως δεν σχολιάστηκε η απουσία των στελεχών της Λίγκας, που φέρεται να καταγράφεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους χειρισμούς της Ομοσπονδίας απέναντι στην Διοργανώτρια Αρχή. Το μόνο σχόλιο που φέρεται ν’ ακούστηκε ήταν: «Ας είχαν έρθει εδώ να συζητάγαμε για την προκήρυξη».