Χωρίς συζήτηση για την προκήρυξη της SL2 η ΕΕ της ΕΠΟ

H Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε χθες Παρασκευή, αποφασίζοντας να συγκληθεί τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου ειδική εκλογική ΓΣ.

Συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. θα συγκληθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace-Thalasso.

-H προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. για την εκλογή των νέων μελών της Επιτροπής Εφέσεων θα συγκληθεί κανονικά την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace-Thalasso.

-Ενέκρινε τον Κώδικα Δεοντολογίας έτους 2020.

-Εμμένει στην πρόσφατη απόφασή της για απόσυρση της υποψηφιότητας του Ηρακλείου Κρήτης (Παγκρήτιο Στάδιο) για την διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023 και στην υποβολή νέα υποψηφιότητας της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν και δημοσιεύματα, η απουσία των στελεχών της SL2-FL από το ΔΣ της ΕΠΟ ως ένδειξη διαμαρτυρίας δεν σχολιάστηκε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ ενώ δεν κατέστη εφικτό να συζητηθεί η προκήρυξη της SL2.

Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να εγκριθεί η προκήρυξη της Super League 2, η οποία ζητάει 2 ομάδες να ανέβουν ενώ η Λίγκα εμμένει στο format με έναν απευθείας υποβιβασμό και το μπαράζ.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στην Εκτελεστική της ΕΠΟ πάντως δεν σχολιάστηκε η απουσία των στελεχών της Λίγκας, που φέρεται να καταγράφεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους χειρισμούς της Ομοσπονδίας απέναντι στην Διοργανώτρια Αρχή. Το μόνο σχόλιο που φέρεται ν’ ακούστηκε ήταν: «Ας είχαν έρθει εδώ να συζητάγαμε για την προκήρυξη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.