Χωρίς Τάκη Αλιάτη το νέο Δ.Σ. του Θησέα, στις 7 Μαΐου οι εκλογές

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (18/4) η Γενική Συνέλευση του Θησέα στην ταβέρνα «Ακρογιάλι» με πολύ ικανοποιητική συμμετοχή από μέλη και φίλους της ομάδας.
Εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το 2018, αλλά και ο προϋπολογισμός για την επόμενη χρονιά, ενώ υπήρξε παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών, που θα είναι η 7η Μαΐου. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 4 Μαΐου στον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης, Γιάννη Αλιάτη (τηλέφωνο 6976 004431), και στον γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης, Τάκη Αλιάτη (6973 213646), ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του προέδρου και δε θα είναι υποψήφιος για το νέο διοικητικό σχήμα, μένοντας εκτός αυτού, ωστόσο θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα τη βοηθά με κάθε τρόπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν νέα παιδιά, που έχουν εκφράσει την επιθυμία και το ενδιαφέρον και είναι επιχειρηματίες της Αγριάς, να μπουν μπροστά και να αναλάβουν την ομάδα, ενώ θα πλαισιωθούν από άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία, τα οποία έχουν περάσει από το Δ.Σ. του συλλόγου. Τις επόμενες μέρες αυτό το διοικητικό σχήμα θα πάρει σάρκα και οστά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.