Χωρίς τον Καμπαγέρο κόντρα στον επικίνδυνο Ασπρόπυργο η Νίκη

Τον επικίνδυνο και αρκετά ανεβασμένο Ασπρόπυργο, ο οποίος έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μετά την ήττα του από τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, υποδέχεται η Νίκη την Κυριακή στις 15:00 στη Νεάπολη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Οι κυανόλευκοι  από την πλευρά τους στα τέσσερα παιχνίδια που κάθεται στον πάγκο τους ο Στάικος Βεργέτης έχουν δύο νίκες στην έδρα τους με καθαρό σκορ 2-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και δύο ισοπαλίες εκτός έδρας με Διαγόρα και Τρίγλια.  Την καλή κατάσταση που βρίσκεται η βολιώτικη ομάδα  θέλει να την επιβεβαιώσει στο αυριανό παιχνίδι, το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι, με τον Ασπρόπυργο να έχει 14 πόντους έναντι 12 των γηπεδούχων. Οι κυανόλευκοι θέλουν να τον ξεπεράσουν στη βαθμολογία με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, καθώς ακολουθεί η δύσκολη έξοδος στη Βέροια και ο αγώνας με τα πρωτοπόρα αυτή τη στιγμή Τρίκαλα στη Νεάπολη μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους να σημειωθεί ότι έχουν δώσει τέσσερα ματς εκτός έδρας και έχουν απολογισμό δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο Καμπαγέρο (φωτό) για μία ακόμη φορά δε θα είναι στην αποστολή, αν και η κατάσταση του παίκτη έχει βελτιωθεί αρκετά και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι στην αναμέτρηση με τη Βέροια θα μπορέσει να δώσει το παρών. Αυτή τη βδομάδα ο Αργεντινός έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι πολύ καλύτερα σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Αυτή θα είναι και η μοναδική απουσία με τον Στάικο Βεργέτη να καλείται να κόψει δύο παίκτες, για να βγάλει 18αδα και ο ένας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο τρίτος τερματοφύλακας Καρακώστας. Οι διαθέσιμοι 20 παίκτες είναι οι: Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Κ. Καρακώστας, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Κ. Κυριακίδης, Παγώνης, Βοσνιάδης, Σ. Κυριακίδης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας, Ντομίνγκεθ, Κρουθ, Λ. Γκαρσία, Λίτσιος, Τσιώλης, Ιορδανίδης, Μασκουνιάν, Ροχάνο, Καπός

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.