Χωρίς τον τιμωρημένο Μέτσε με Α.Ε. Καραϊσκάκης η Νίκη

Να προετοιμαστούν όπως πρέπει για την τελευταία έξοδο στο φετινό πρωτάθλημα, που είναι κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων της Άρτας, προσπαθούν στη Νίκη.

Τα προβλήματα δε λείπουν, αφού ο Μέτσε είναι τιμωρημένος, παίρνοντας δεύτερη κίτρινη, δηλαδή κόκκινη αμέσως μόλις έληξε ο αγώνας με τους Μαύρους Αετούς, κάτι που λίγοι αντιλήφθηκαν. Έτσι, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κι όχι με δύο, αφού αλλιώς θα συμπλήρωνε επτά κίτρινες κάρτες. Από κει και πέρα ο Παπαγεωργίου δεν προπονήθηκε την Τετάρτη, αφού εξακολουθεί να είναι τραυματίας, όπως δεν προπονήθηκε και ο Παπαδήμας για προληπτικούς λόγους, που πρέπει να ξανακάνει εξετάσεις.

Ο διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, στην οποία παρεμπιπτόντως επιστρέφει ο Κόλα, που εξέτισε, είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης. Ο Καρδιτσιώτης ρέφερι συνάντησε τη Νίκη δύο φορές φέτος και τις δύο οι κυανόλευκοι πήραν το τρίποντο. Συγκεκριμένα αυτά τα ματς ήταν με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Πιερικό στο Π. Μαγουλάς, στα οποία η Νίκη επικράτησε με 2-1 και 1-0 αντίστοιχα.

Κατά τα λοιπά, το νεανικό σχήμα που χρησιμοποίησε ο Στέφανος Ξηροφώτος με τους Ράπτη και Ματθαίου στο βασικό σχήμα, αλλά και οι αλλαγές που έκανε με Βουρδάκη, Τσιανάκα και Χουζούρη, συνετέλεσαν ώστε να σπάσει το απόλυτο των συμμετοχών για τον Κορέτα και τον Τζήμα, που έμειναν στον πάγκο. Έτσι, μόνο ο Δημολιός πλέον είναι ο παίκτης με το απόλυτο των συμμετοχών αλλά των λεπτών, αφού δεν έχει γίνει ποτέ αλλαγή, και απομένουν τρία ματς για να κάνει το τριάντα στα τριάντα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την Πέμπτη (4/5) στις 21.00 το νέο Δ.Σ. μετά τη συγκρότησή του σε σώμα θα συνεδριάσει για πρώτη φορά και θα ασχοληθεί κυρίως με το ποδοσφαιρικό τμήμα και πώς θα πρέπει να πορευθεί από δω και πέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.