Χωρίς τρεις ο Θησέας, αλλά επιστρέφει ο Σιώμος

Η βασική ενδεκάδα του Θησέα στο ματς με τον Δία Δίου

Τον Ατρόμητο Παλαμά, με τον οποίον τους χωρίζουν τρεις βαθμοί (19-16), υποδέχεται ο Θησέας στο γήπεδο του την Κυριακή στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έχει τρεις απουσίες, τους τραυματίες Κυρίτση, Διαμαντόπουλο και Ζαχαράκη, αλλά επανέρχεται ο Σιώμος από τιμωρία. Οι Αγριώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν για μία ακόμη φορά τη δυνατή τους έδρα, στην οποία έχουν πέντε συνεχόμενες επιτυχίες μετά την ήττα από τον Πιερικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, Απέναντί τους θα έχουν μία ομάδα, την οποία γνωρίζουν από το φιλικό του καλοκαιριού και που μέχρι στιγμής εκτός έδρας έχει νικήσει μία φορά, έχει φέρει δύο ισοπαλίες και έχει γνωρίσει δύο ήττες με τέρματα 5-6.

Ο Θησέας άφησε πίσω του την κακή εμφάνιση και την ήττα από την ΑΕ Καρίτσας με 3-1 και θέλει να δείξει το πρόσωπο που έχει συνηθίσει τους φιλάθλους του εντός έδρας, όπου κατά γενική ομολογία μεταμορφώνεται, στοχεύοντας σε ένα ακόμη τρίποντο, που θα του επιτρέψει να φτάσει τους 22 βαθμούς. 

Ο Τάκης Παραφέστας από τη μεριά των φιλοξενουμένων δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ζάρρα και Βαγγελάκο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.