Χωρίζουν οι …δρόμοι Αγριάς BC-Π. Γκουγκουτούδη

Δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα χρονιά Αγριά BC και Παναγιώτης Γκουγκουτούδης. Ο έμπειρος κόουτς και ο Σύλλογος της Αγριάς αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, η οποία πάντως, ομολογουμένως, ήταν επιτυχημένη, μετά και την παραμονή στην Γ’ Εθνική, στην πρώτη κιόλας παρουσίας σε αυτήν. Η Διοίκηση της Αγριάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και σε αυτή αναφέρονται τα εξής:
«Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την λήξη της συνεργασίας μας με τον κόουτς Παναγιώτη Γκουγκουτουδη, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας όλη τη χρονιά, για την δουλειά του μέσα και έξω από το γήπεδο και βέβαια για την παραμονή μας στην Γ’ Εθνική. Ήταν μια πολύ ωραία και πρωτόγνωρη εμπειρία για τον σύλλογο και τον ευχαριστούμε για το λιθαράκι που πρόσθεσε και αυτός στην ομάδα που θέλουμε να χτίσουμε. Κόουτς, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία»!!!

Η δήλωση του Π. Γκουγκουτούδη
Ο μέχρι πρότινος κόουτς της Αγριάς, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ευχαριστεί τους Διοικούντες για τη συνεργασία, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην κοινή πορεία που είχαν όλη τη χρονιά με τον Σπύρο Στρατίκη. Αναλυτικά, η ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής:
«Λίγες εβδομάδες μετά την λήξη του Πρωταθλήματος, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι σήμερα ολοκληρώθηκε επίσημα η συνεργασία μου με την ομάδα της Αγριάς.
Νιώθω την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συντελεστές της περσινής, επιτυχημένης, πρώτης παρουσίας του Συλλόγου στις Εθνικές Κατηγορίες.
Πρώτα και καλύτερα φυσικά τους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες της ομάδας!! Συγχαρητήρια μάγκες για την εκπληκτική σας παρουσία!! Σας Ευχαριστώ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα!! Δημιουργήσατε με κόπο έναν σύλλογο κόσμημα!! Κώστα- Μάριε- Παναγιώτη- Γιώργο- Αντώνη- και τα υπόλοιπα παιδιά της Διοικούσας.
Η φωτογραφία που επέλεξα δεν είναι τυχαία…
Κόουτς Στρατίκη, ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου!! Συνθέσαμε νομίζω ένα πολύ ενδιαφέρον δίδυμο που δούλεψε πολύ για να πετύχει τους στόχους της ομάδας. Στην πορεία γίναμε φίλοι!! Η εκτίμηση μου στις ικανότητες σου αλλά και στην ποιότητα του χαρακτήρα σου είναι τεράστια!! Σε ευχαριστώ Κόουτς.
Ένας κύκλος κλείνει….να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.