Χοβέ: Να περάσω στους παίκτες ότι ο στόχος είναι η άνοδος

Λίγο πριν την αναχώρηση της Νίκης Βόλου για την Πορταριά, ο Ισαάκ Χοβέ, νέος προπονητής της ομάδας, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και τόνισε ότι θέλει, επειδή δεν υπάρχει πολύς χρόνος, να μεταφέρει γρήγορα στους παίκτες του την αγωνιστική του φιλοσοφία, αλλά και τους περάσει το μήνυμα ότι στόχος είναι η άνοδος στη Super League 2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Magnesiasports:

“Για μένα ήταν ένας σημαντικός στόχος να επιστρέψω στη Νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι να αρχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, γιατί έχουμε καθυστερήσει. Θέλω να μεταφέρω στους παίκτες μου την αγωνιστική μου φιλοσοφία και πρέπει γι’ αυτό το λόγο να ξεκινήσουμε αμέσως, καθώς δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Ο πρώτος στόχος για μένα είναι να γίνουμε μία οικογένεια και βήμα-βήμα να περάσω, όπως είπα, τη φιλοσοφία μου, που έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του ισπανικού ποδοσφαίρου. Θεωρώ ότι θα ξεκινήσουμε καλά.

Όσο για το ποια είναι η αγωνιστική του φιλοσοφία:  

“Θέλω να κοντράρουμε όλα τα παιχνίδια, να παίζουμε με πολλή ενέργεια και με μεγάλο πάθος και να ελέγχουμε τον ρυθμό. Φυσικά και θέλω να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο συνέχεια, αλλά σε ένα παιχνίδι χρειάζεται και η καλύτερη τακτική προσέγγιση. Σίγουρα έχω μία επιθετική φιλοσοφία, θέλω να έχουμε την μπάλα και τον έλεγχο του παιχνιδιού και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να μη χάνουμε τον έλεγχο, κι όταν δεν έχουμε την κατοχή της μπάλας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο πρώτος στόχος είναι να κερδίζουμε και η άνοδος στη Super League 2. Αυτό έχω μόνο στο μυαλό μου και θα επιδιώξω να περάσω το ίδιο και στους παίκτες του”.

Για την απόφαση ν’ αναλάβει τη Νίκη: 

“Η Νίκη είναι από τις σημαντικές ομάδες στη ζωή μου. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να έρθω από την Ισπανία εδώ, αλλά μου άρεσε το καινούργιο project που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι είναι πολύ σοβαροί. Επιθυμούν να λειτουργήσει ομάδα πλήρως επαγγελματικά, όπως και εγώ. Ο Βασίλης, ο Αλέξης και ο Ρήγας  έχουν στο μυαλό τους μόνο ένα πράγμα, πώς θα βοηθήσουν τη Νίκη να φτάσει Superleague. Ένας λόγος που ήρθα είναι και ο κόσμος”.

Να σημειωθεί ότι τον Ισαάκ Χοβέ θα πλαισιώσουν οι Κώστας Γρηγοριάδης ως προπονητής τερματοφυλάκων και Νίκος Αθανασιάδης ως γυμναστής, ενώ ο Ρήγας Στύλλας θα είναι ο τεχνικός διευθυντής.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.