Χρ. Μπουκώρος: Προτάσεις για δύο αθλητικά κέντρα σε Μακρυρράχη και Αγριά

Φωτογραφία από τη σημερινή συνάντηση του βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Την ολοκληρωμένη μελέτη για δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στην Μακρυρράχη Πηλίου και την προμελέτη για τη κατασκευή στεγάστρου στο γήπεδο μπάσκετ στο χώρο που έχει παραχωρήσει ο ΟΣΕ για είκοσι χρόνια στο B.C.Αγριάς παρέδωσε κατά τη σημερινή τους συνάντηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας Χρήστoς Μπουκώρος στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
Το μεν γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στη Μακρυρράχη αποτελεί έργο προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, το δε στέγαστρο για το γήπεδο μπάσκετ στην Αγριά είναι προϋπολογισμού 79.000 ευρώ.
Ο βουλευτής Μαγνησίας παραδίδοντας τις δύο μελέτες στον Υφυπουργό τόνισε ότι εξυπηρετούν τις ανάγκες της αθλούμενης νεολαίας και μάλιστα στην πρώτη περίπτωση μιας ορεινής και δυσπρόσιτης περιοχής, όπως είναι η Μακρυρράχη, η οποία δεν διαθέτει κανένα άλλο χώρο άθλησης, ενώ στην περίπτωση της Αγριάς το στέγαστρο θα προστατέψει από τις καιρικές συνθήκες τους περίπου 200 αθλητές που πλαισιώνουν το συγκεκριμένο σύλλογο ενώ παράλληλα θα δώσει υπεραξία και στη σημαντική παραχώρηση του ΟΣΕ.
Από τη πλευρά του ο Υφυπουργός κ Αυγενάκης απαντώντας στον βουλευτή Μαγνησίας υπογράμμισε τα εξής: « Είμαι κοντά στο Βόλο, κοντά στην Μαγνησία και ιδιαίτερα στη νεολαία της περιοχής. Απτή απόδειξη των λεγομένων μου είναι και οι χρηματοδοτήσεις αθλητικών έργων για τις οποίες πρόσφατα βρέθηκα στη Μαγνησία. Δεσμεύομαι να εξαντλήσω κάθε δυνατότητα ένταξης των συγκεκριμένων έργων, επ’ ωφελεία των νέων της περιοχής, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) του Υπουργείου μας, οι εκταμιεύσεις των οποίων αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα».
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι τα δύο έργα οραματίστηκαν, το μεν γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5ο πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυρράχης κ. Χρήστος Καμβρογιάννης και τη δε κατασκευή στεγάστρου για το γήπεδο μπάσκετ στην Αγριά ο πρόεδροςτου συλλόγου B.C. Αγριάς κ. Γιώργος Κοψιαλής, οι οποίοι ζήτησαν την βοήθεια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου για την προώθηση και υλοποίηση τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.