Χρ. Σπαθής: Βαρύ, αλλά δίκαιο το σκορ

Για βαρύ αλλά δίκαιο σκορ και για σημάδια κούρασης που εμφανίστηκαν στην ομάδα του από ένα σημείο του παιχνιδιού έκανε λόγο ο Χρήστος Σπαθής, παίκτης-προπονητής του Ρήγα Φεραίου.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Σίγουρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι δεν αναμέναμε να έχει αυτήν την εξέλιξη. Δυστυχώς στο πρώτο λεπτό αιφνιδιαστήκαμε, ίσως χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, πολλές φορές είναι και η ικανότητα ατομικά του κάθε ποδοσφαιριστή και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στις τελικές μας επιλογές, ώστε να δημιουργήσουμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός έβρισκε κενούς χώρους και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο γκολ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποια μέτρα στο γήπεδο, ρισκάραμε παίζοντας με δύο επιθετικούς από ένα σημείο και μετά.

Ο Ολυμπιακός Β. είναι μία ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, βρήκε κενούς χώρους, κάναμε κι εμείς κάποια ατομικά λάθη, που θεωρώ ότι οφείλονται στο ότι βγάλαμε κάποια σημάδια κούρασης καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Λογικό είναι, όταν παίζεις με μία καλή ομάδα, να μη συγχωρέσει το λάθος και πέτυχε άλλα δύο τέρματα. Το σκορ για μας είναι λίγο βαρύ, παρόλ’ αυτά είναι και δίκαιο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.