Χρήσιμα συμπεράσματα και αναζήτηση φορ για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα της Αγίας Άννας έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της Δήμητρας Ευξεινούπολης Μιχάλη Ανδρωνά να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του αλλά και να κάνει δοκιμές σχημάτων αλλά και ποδοσφαιριστών ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων σε κύπελλο ΕΠΣΘ αλλά και Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η ήττα με σκορ 3-2 λίγη σημασία έχει για τον Μιχάλη Ανδρωνά, έχοντας τη δυνατότητα να δοκιμάσει σε αγωνιστικές συνθήκες δύο ποδοσφαιριστές και παράλληλα με τις προπονήσεις να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνουν στο δυναμικό του συλλόγου ή αν θα αποχωρήσουν. Ο λόγος για τους Λάζογλου από την Αγχίαλο και Τσιότρας από τη Νίκη Αγκαθιάς Ημαθίας. Τους δύο παίκτες θα συνεχίσει να τους βλέπει στις προπονήσεις ο Μιχάλης Ανδρωνάς, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη να αποκτηθεί όπως φαίνεται ένας επιθετικός που θα δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις σ’ αυτό το κομμάτι, καθώς ο χρόνος αρχίζει να πιέζει, αφού στις 20 Σεπτεμβρίου αναμένεται ο αγώνας του κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ενώ στις 27 του μήνα αρχίζει η αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το Σάββατο στις 18:00 εξάλλου και στην Ευξεινούπολη η ομάδα της Δήμητρας θα δώσει ένα ακόμη φιλικό, κάνοντας την πρόβα τζενεράλε όπως όλα δείχνουν ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αντίπαλος θα είναι ομάδα της ΑΕ Καρίτσας, που θα συμμετέχει και αυτή για μία ακόμη χρονιά στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.