Χρήσιμο το αναγκαστικό λόγω Αναγέννησης ρεπό για τον Ολυμπιακό Βόλου

Χρήσιμο θα είναι το αναγκαστικό ρεπό την προσεχή Κυριακή για τον Ολυμπιακό Βόλου, που παίρνει τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά από την Αναγέννηση Καρδίτσας και θα θέλει μετά άλλα τρία τρίποντα με Φωκικό και Γ.Σ. Αλμυρού εντός και ενδιάμεσα με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας, για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.

Αρχικά, τέσσερις παίκτες θα καθαρίσουν από κάρτες, αφού συμπλήρωσαν σκόπιμα τέσσερις στο προηγούμενο ματς με τα Σέλλανα και θα μπορέσουν να εκτίσουν σε ένα ματς που δε θα γίνει ποινή μίας αγωνιστικής, ώστε να είναι διαθέσιμοι για τη συνέχεια. Αυτοί είναι οι Μπάμπης Οικονομόπουλος, Άρης Λώττας, Κώστας Φλίγκος και Φίλιππος Σκοπελίτης. Οι δύο πρώτοι μάλιστα ευνοούνται και από μία άλλη άποψη, ότι είναι τιμωρημένοι σε ένα ματς που δε θα διεξαχθεί, επομένως δε θα χάσουν και το απόλυτο των συμμετοχών, που έχουν ως τώρα, μετρώντας το 22 στα 22. Τη μία από τις δύο αγωνιστικές θα “σβήσει” και ο Νικολακάκης, που πήρε την 7η με τα Σέλλανα, καθώς είχε έξι με την ομάδα της Καλλιθέας.

Επίσης, η διακοπή βοηθά τους ερυθρολεύκους να επιστρέψουν υγιείς με τον Φωκικό οι τραυματίες με τα Σέλλανα Γιακουμής και Ζγκούρι, ενώ γενικότερα αυτή η περίοδος αποτελεί μία ευκαιρία για την τεχνική ηγεσία να δουλέψει σε εντονότερους ρυθμούς και να είναι οι ποδοσφαιριστές ακόμη πιο έτοιμοι για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.