Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ρυθμικής γυμναστικής και της καλλιτεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Με γιορτινή διάθεση, σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, τα τμήματα της ρυθμικής γυμναστικής και καλλιτεχνικής κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», πραγματοποίησαν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. « Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, αναφερόμενος στα δύο τμήματα, τόνισε ότι πρόκειται για δύο καινούργια τμήματα, τα οποία κατά κάποιο τρόπο έχουν σχέση μεταξύ τους καθώς, η μεν ρυθμική γυμναστική συνδυάζει στοιχεία από μπαλέτο, γυμναστική, χορό, κι αντίστοιχα στοιχεία μέσα στο νερό συνδυάζει και η καλλιτεχνική κολύμβηση. Επίσης και τα δύο τμήματα συστάθηκαν από προτάσεις που κατέθεσαν οι προπονήτριες των τμημάτων Ρυθμικής Κορίνα Ιωαννίδου και Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Χρυσούλα Καλτσουνά μέσω του Γενικού Γραμματέα κι εφόρου των τμημάτων Πέτρου Παρασκευόπουλου.
Ο Πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθηση ότι, τη δυναμική που απόκτησε το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής θα αποκτήσει και το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης.
Ο Πέτρος Παρασκευόπουλος, εξήρε μεταξύ άλλων το έργο των προπονητριών των δύο τμημάτων κι ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με κληρώσεις δώρων για τα παιδιά.
Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη και τα τμήματα ρυθμικής και καλλιτεχνικής κολύμβησης, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο ΑΡΕΤΗΣ ΓΕΥΣΙΣ στη Λώρη 36 – Σωκράτους, για την ευγενική χορηγία των εδεσμάτων του μπουφέ που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.