Χριστουγεννιάτικες ευχές από τα «χρυσά» παιδιά του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και τους αστέρες των γηπέδων

Τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους στέλνουν τα «χρυσά» παιδιά του ελληνικού αθλητισμού που έχουν φέρει μεγάλες διακρίσεις στη χώρα μας μέσα στο 2021, αλλά και τα αστέρια των ελληνικών γηπέδων.

«Χρόνια πολλά γεμάτα όνειρα για ζωή», εύχεται ο Στέφανος Ντούσκος, χρυσός ολυμπιονίκης στην κωπηλασία στους αγώνες στο Τόκιο, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σπύρος Γιαννιώτης (κολύμβηση), Δώρα Γκουντούρα (ξιφασκία), Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι), Εβίνα Μάλτση (καλαθοσφαίριση) και Κρίστιαν Γκολομέεβ (κολύμβηση), ενώνουν τις φωνές τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

«Εμείς οι άνθρωποι του ελληνικού αθλητισμού που γυρίζουμε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου προσπαθώντας να υψώσουμε την ελληνική σημαία, οφείλουμε να είμαστε πρωτοπόροι σε αυτή την προσπάθεια. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες και σε όλους», εύχονται.

«Καλή χρονιά με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές», είναι το μήνυμα που στέλνει η Μαρία Πρεβολαράκη, παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών στην πάλη.

Από την πλευρά τους τα μεγάλα αστέρια των ελληνικών γηπέδων παίζουν με τα παιδιά αυτές τις Άγιες ημέρες και εύχονται στους φιλάθλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία.

Απολαύστε τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.