Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αναρρίχηση από τον ΕΟΣ Βόλου

Στον παλμό των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο ΕΟΣ Βόλου θα το γιορτάσει εντός αγωνιστικού χώρου. Πιο συγκεκριμένα ο βολιώτικος σύλλογος θα διοργανώσει περιφερειακό αγώνα αναρρίχησης, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος», όπου υπάρχει ειδική πίστα για αναρρίχηση. Η αρχή θα γίνει στις 11 το πρωί και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί στις 15.00 με τις βραβεύσεις των νικητών των κατηγοριών.

Ο περιφερειακός αγώνας θα έχει εορταστικό χαρακτήρα. Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα σκαρφαλώσουν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα, ενώ τα περιμένουν πολλές εκπλήξεις τις οποίες ετοιμάζει ο ΕΟΣ Βόλου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα νιώσουν κερδισμένοι, αφού θα μοιραστούν δώρα και γλυκά από τον Άη Βασίλη, ο οποίος θα δοκιμάσει κι εκείνος τις ικανότητές του στην αναρρίχηση. Βασικό ζητούμενο της εκδήλωσης είναι το παιχνίδι με πολλή γιορτινή διάθεση και ο ΕΟΣ Βόλου περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους να δώσουν το «παρών» και να το διασκεδάσουν μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΕΟΣ Βόλου τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ιδιαίτερα την αναρρίχηση στις τάξεις του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα τελευταία χρόνια έχει πανηγυρίσει σημαντικές επιτυχίες.

Επομένως οι μικροί φίλοι μπορούν να έρθουν στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», όπου υπάρχει η αναρριχητική πίστα, η οποία μάλιστα έχει ονοματιστεί «Θανάσης Τσαούσης» Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για ένα αγώνισμα δυναμικό, αερόβιο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όσοι συμμετέχουν γυμνάζουν αρμονικά το σώμα τους, καθώς η αναρρίχηση βοηθάει σημαντικά στην απόκτηση αντοχής δύναμης, ενώ τονώνει την αυτοπεποίθηση του ατόμου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Ο ΕΟΣ Βόλου «καλλιεργεί» τμήματα αγωνιστικής κατηγορίας, προαγωνιστικής, φυτωρίου, καθώς και ενήλικων μελών, που είναι λάτρεις της αναρρίχησης. Εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς που συντελείται στον σύλλογο αποτελεί η παρουσία του Νίκου Μαγγίτση, ο οποίος με τα κατορθώματά του έχει γίνει γνωστός παγκοσμίως.

Η αγάπη του για το άθλημα και η θέλησή του να τη μεταδώσει θεωρείται το καλύτερο εχέγγυο για τα παιδιά που επιθυμούν να ασχοληθούν με την αναρρίχηση είτε αγωνιστικά, είτε ως χόμπι. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 697302363 και 6982456845».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.