«Χρυσή» αρχή για την αγωνιστική ομάδα της Elite Tae Kwon Do Academy Volos

Μετάλλια όλων των αποχρώσεων και μάλιστα σε… ποσότητα κατέκτησαν οι αθλητές της Elite Taekwondo Academy Volos στον Πολύγυρο και στο πανελλήνιο κύπελλο «Σταμάτης Κασσής».

Εκεί βρέθηκαν οι αθλητές του συλλόγου Elite Taekwondo Academy Volos κατακτώντας πλήθος χρυσών μεταλλίων που κατέστησαν τον σύλλογο ως 4ο πανελληνίως για τη διοργάνωση.

Ο σύλλογος έλαβε μέρος με οκτώ αθλητές κατακτώντας πέντε χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο και μία 5η θέση στο πανελλήνιο κύπελο για το 2022.

Ο δάσκαλος του συλλόγου Χρηστάκης Χρυσοβαλάντης επικροτεί την προσπάθεια των αθλητών του όπως αναφέρεται, προετοιμάζοντάς τους για τις επόμενες διοργανώσεις, καθώς δηλώνει πως η συστηματική προπόνηση και η αφοσίωση σε αυτό που αγαπάνε θα τους οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο σύντομο μέλλον.

Ο Καρμάλης Άγγελος, ο Καζάκης Αλέξανδρος, ο Αγγελής Γεώργιος, ο Καζάκης Άγγελος και ο Κατούνης Δημήτριος κερδίζοντας όλους τους αγώνες της κατηγορίας τους παίζοντας με δυνατούς αντιπάλους κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του βάθρου ο καθένας στην κατηγορία του. Ο Τσουρέλης Γεώργιος φτάνοντας στον τελικό της κατηγορίας του κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας κυριολεκτικά «στον πόντο». Ο Τακτικός Άγγελος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του καθώς και ο Τσελεπίδης Πρόδρομος κατάφερε να βρεθεί ανάλογα στην 5η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πανελλήνιο κύπελλο ήταν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες στους οποίους έλαβε μέρος ο σύλλογος. «Προς έκπληξη όλων τόσο το ήθος των αθλητών, όσο και η αγωνιστική τους απόδοση μαγνήτισαν τα βλέμματα» αναφέρει. Από εκεί και πέρα, η επόμενη μέρα βρίσκει τους αθλητές ξανά στην σκληρή προπόνηση εστιάζοντας στα επόμενα πρωταθλήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.