Χρυσό η Βολιώτισσα Ζαχείλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης!

Στην κατηγορία των 76 κιλών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς. Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσέφεραν πλούσιο θέαμα και κέρδισαν τους τίτλους της χρονιάς.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, την ώρα που ο Ολυμπιονίκης Βόλου κατέγραψε μία σπουδαία επιτυχία, αφού η Στεφανία Ζαχείλα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στην κατηγορία των 76 κ.!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζαχείλα υπερκέρασε για μία ακόμη φορά την ισχυρή Κατερίνα Πιτσιάβα (Όγχηστος Πλατυκάμπου Λάρισας) που κατακτούσε την πρώτη θέση από το 2017(!) ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Θεοδώρα Τελιανίδου του συλλόγου Ευπυρίδαι που κατέκτησε γενικότερα την πρωτιά στο πρωτάθλημα γυναικών. Στη δεύτερη θέση ήρθε το Δημοκρίτειο Κομοτηνής και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο σύλλογος Τιτάν Πύργου.

Στους Άνδρες, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ και ακολούθησαν οι Εθνικός και Λεωντίδες. Τέλος, στην ελευθέρα πρωταθλητής σύλλογος αναδείχθηκε η Ευκαρπία. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ατλας Καλλιθέας και το χάλκινο ο Πολυνίκης Ταύρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.