Χρυσοχού: «Η συνέπεια, η σοβαρότητα κι η εμπειρία θα δώσει το πρωτάθλημα»

Ο Τοξότης ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, αφού έχασε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ στις λεπτομέρειες και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στον αγώνα κατάταξης με τους Μυρμηδόνες. Φέτος, που και πάλι μοναδικός στόχος είναι ο ίδιος, είχε αρκετές απώλειες βαθμών, αλλά τελικά κατάφερε να πατήσει στην κορυφή ως ισόβαθμος της Δάφνης και του Ιάσονα Α.Μ. την περασμένη αγωνιστική.

Για την πορεία της ιστορικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ μίλησε στο Magnesiasports ο τεχνικός του Τοξότη, Θανάσης Χρυσοχού. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα προσεχή ντέρμπι του Τοξότη κόντρα στους δύο συμπρωτοπόρους του αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά ο κ. Χρυσοχού μίλησε:

Για την πορεία της ομάδας του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα:

«Δίκαια βρισκόμαστε ψηλά, έχουμε καλό υλικό και καλή ομάδα. Δε μας βγήκαν κάποια αποτελέσματα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημά μας είναι πολύ ανταγωνιστικό κι έτσι είναι ωραίο να είναι. Πιστεύω στα παιδιά, πιστεύω στο υλικό μου και προβλέπω πως στο τέλος θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Θέλει μεγάλη προσπάθεια, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, όσο προσπαθήσαμε στη μέχρι τώρα πορεία μας, να δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχω πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές κι είμαι αισιόδοξος πως οι κόποι μας θα ανταμειφθούν».

Για την εικόνα της Β’ ΕΠΣΘ γενικά και πού θα κριθεί η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία:

«Θα κριθεί στη συνέπεια των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, στη σοβαρότητά τους και την εμπειρία τους. Όποια ομάδα καταφέρει να δείξει σταθερότητα και σοβαρότητα στο γήπεδο, πιστεύω ότι θα καταφέρει να κόψει και πρώτη το νήμα. Το θέμα είναι πως όλα τα παιχνίδια, από ‘δω και πέρα, είναι “τελικοί” και οποιοσδήποτε μπορεί να γκελάρει. Η τύχη θα παίξει κι αυτή μεγάλο ρόλο. Πολλές φορές συμβαίνει σε έναν αγώνα να είσαι καλύτερος, αλλά να μην κερδίζεις. Δε διεκδικούμε την πρωτιά μόνο εμείς, αλλά και η Δάφνη και ο Ιάσονας. Και η Αγχίαλος είναι στο “κόλπο” του πρωταθλητισμού, επίσης η Μακρινίτσα, η Α.Ε. 2002 και ο Πανιώνιος είναι αξιόλογες ομάδες που μπορούν να “χτυπήσουν” την τριάδα. Ομάδες υπολογίσιμες, σε ένα ανταγωνιστικότατο πρωτάθλημα».

Για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Δάφνη (εκτός) και Ιάσονα (εντός):

«Είναι ξεκάθαρα δύο “τελικοί”. Κάθε παιχνίδι, βέβαια, είναι το πιο σημαντικό, μέχρι να έρθει το επόμενο. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και στα δύο ματς, για να συνεχίσουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε σχεδόν ένα γύρο μπροστά μας, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.