Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Χρήστος Γκαράς

Με ένα χρυσό μετάλλιο και δύο θέσεις στη  οκτάδα, επέστρεψε η αποστολή του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που  διεξήχθη στα Ιωάννινα, στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Ο αθλητής Χρήστος Γκαράς, σε μία συγκλονιστική κούρσα που «έκοψε» την ανάσα όλων όσων παρακολουθούσαν, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση στα 400 εμπόδια, πετυχαίνοντας παράλληλα κι ατομικό ρεκόρ. Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις  του Σταμάτη Ασημακόπουλου που κατέκτησε την 6η θέση στο τριπλούν και της Κατερίνας Κόκκαλη που κατέκτησε την 7η θέση στο τριπλούν.

Την αποστολή, συνόδευσαν ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και ο προπονητής Αποστόλης Βλαχάβας.

Σε δηλώσεις του, ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης,  τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Ο Χρήστος ήταν συγκλονιστικός και ιδιαίτερα στα τελευταία 50 μ. όπου κρίθηκε η πρώτη θέση. Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό κι έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του. Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Όλα οργανώνονται και προγραμματίζονται τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Ο Χρήστος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αθλητές μετ’ εμποδίων στην Ελλάδα και η κλήση του στην Εθνική δε θα αργήσει.

Ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή του, Αποστόλη Βλαχάβα. Ήταν συγκινητικά τα συγχαρητήρια που εισπράξαμε όλοι για τον Χρήστο Γκαρά και τον Αποστόλη Βλαχάβα στα Γιάννενα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην Κατερίνα Κόκκαλη και στον Σταμάτη Ασημακόπουλο που βρέθηκαν στην οκτάδα των τελικών του τριπλούν συναγωνιζόμενοι μεγάλους αθλητές κι αθλήτριες του αγωνίσματος».

Η φετινή ιδιαίτερη χρονιά, ολοκληρώνεται για τον στίβο της Νίκης Βόλου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με θετικό πρόσημο, θέτοντας τις βάσεις για μία ακόμη πιο «δυνατή» αγωνιστικά χρονιά, και με πιο υψηλούς στόχους.