Δ.Ε. μπάσκετ Νίκης: Η επιστροφή στη Β’ Εθνική αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας

Μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ την Παρασκευή (29/5) με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, η Νίκη Βόλου είναι και τυπικά στη Β’ Εθνική, επιστρέφοντας αμέσως σ’ αυτήν την κατηγορία. Η Δ.Ε. μπάσκετ των κυανόλευκων εξέδωσε γι’ αυτόν τον λόγο την εξής ανακοίνωση:

“Στη Β’ Εθνική θα αγωνίζεται η Νίκη Βόλου τη σεζόν 2020-2021, μετά και την επικύρωση των βαθμολογιών της Γ’ Εθνικής από την Ε.Ο.Κ.

Η επιστροφή στη Β’ Εθνική αποτελεί αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας των αθλητών, των προπονητών και της διοίκησης της ομάδας μας, της στήριξης του υπέροχου κόσμου της Νίκης Βόλου καθώς και των δεκάδων χορηγών που ήταν και φέτος στο πλευρό μας.

Ο στόχος την ανόδου επετεύχθη, αν και ο τρόπος με τον οποίο τελικά ήρθε, δε μας δίνει περιθώρια για διθυραμβικά σχόλια και ακραίους πανηγυρισμούς.

Σας ευχαριστούμε όλους!

Συνεχίζουμε…”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.