Δ.Ε. μπάσκετ Νίκης: «Η Νίκη αξίζει να βρίσκεται στη NL 1 και γι’ αυτό απαιτείται συσπείρωση»

Ο Γιώργος Τάκης ήταν ο επικεφαλής της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης τη σεζόν που τελείωσε
Ανακοίνωση με πολλά ευχαριστώ και μπράβο σε όσους βοήθησαν

Η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι έχει ολοκληρώσει τη θητεία της από τις 30 Απριλίου, ευχαριστεί όσους πρόσφεραν τη σεζόν που τελείωσε τη βοήθειά τους και τονίζει ότι απαιτείται συσπείρωση, δηλώνοντας ότι θα είναι δίπλα στη νέα διοικούσα επιτροπή μπάσκετ που θα προκύψει.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αποχωρεί, αντίθετα η απελθούσα Δ.Ε. έχει ήδη κάνει κινήσεις και για την επόμενη χρονιά, αλλά προφανώς περιμένει τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη, που έχει προκηρύξει εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μια πολύ δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου κατόρθωσε να πετύχει τον στόχο της, που ήταν η παραμονή στη National League 1.

Βέβαια αυτό επιτεύχθηκε με πολύ μεγάλο κόπο. Η αρχή ήταν δύσκολη, αλλά από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά την παραίτηση του Γιώργου Βλιώρα από την τεχνική ηγεσία, ως Διοικούσα Επιτροπή με επικεφαλής τον Γιώργο Τάκη αναλάβαμε την αποστολή να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Τελικά τα καταφέραμε με πολλή προσπάθεια και μεγάλες θυσίες.

Πολλά μπράβο αξίζουν στον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Τσώλη, που αποτελεί την «ψυχή» της ομάδας μπάσκετ, στον προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, στους καλαθοσφαιριστές, στον φροντιστή Νίκο Παπανδρέου, στη γυμνάστρια Χάιδω Καραπτσιά, στον υπεύθυνο Τύπου Μιχάλη Τσιντσίνη, στον πρώην γενικό αρχηγό Δημήτρη Κανούλη και στους μάνατζερ Βασίλη Σούλη, Νικ Βανγκέλης και Στέφαν Μιλιγιάσεβιτς.

Ασφαλώς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Στέργιο Φάτση και όλους τους φίλους της Νίκης που ενίσχυσαν την ομάδα μέσω χορηγιών και διαφημίσεων στο γήπεδο, με την αγορά εισιτηρίων και καρτών διαρκείας και με την παρουσία τους στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Ιωνίας. Επίσης και τον Αλέξανδρο Ευσταθίου, ο οποίος εξασφάλισε τα έξοδα μετακινήσεων κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τέλος, ευχαριστούμε και εκείνους που έδωσαν υποσχέσεις για στήριξη, αλλά για δικούς τους λόγους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Η θητεία μας ολοκληρώθηκε στις 30 Απριλίου-όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί- και στο Διοικητικό Συμβούλιο της 12ης Μαΐου παραδώσαμε τα «κλειδιά» της ομάδας μπάσκετ στην Ερασιτεχνική, η οποία πλέον έχει την ευθύνη. Θα βρισκόμαστε στο πλευρό της νέας Διοικούσας Επιτροπής που θα προκύψει, γιατί είμαστε Νίκη Βόλου και βοηθάμε όποιο τμήμα χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Η Νίκη αξίζει να βρίσκεται στη National League 1 και γι’ αυτό απαιτείται συσπείρωση. Άλλωστε αυτό αρμόζει στην πολυετή ιστορία της στον χώρο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ του ΓΣΒ «Η ΝΙΚΗ»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.