Δ.Ε. Νίκης Βόλου σε Μπέο: «Μέχρι σήμερα μόνο συναλλαγές με τον δήμο βλέπουμε»

Απάντηση έδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου στην ανακοίνωση Αχιλλέα Μπέου μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Σ’ αυτήν επισημαίνονται τα εξής:
“Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 θα ήθελε να υπενθυμίσει στον κ. Μπέο πως η Νίκη Βόλου και η σημερινή Δ.Ε. (την οποία αποκάλεσε γελοία) είναι αυτή η οποία και φρόντισε να αποκαταστήσει τις καταστροφές, οι οποίες προκλήθηκαν στην περιουσία των Ελλήνων Πολιτών, το Πανθεσσαλικό Στάδιο, μετά τον τελικό Κυπέλλου, στον οποίο ο Δήμος εμφανιζόταν ως ένας εκ των διοργανωτών. Τα όποια έργα αποκατάστασης μάλιστα έγιναν με κεφάλαια νόμιμα και φορολογημένα.
Σχετικά με τις οφειλές προς ΔΕΚΟ, τις οποίες βρήκε η νέα διοίκηση, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι φροντίσαμε η ομάδα μας να τυγχάνει των καλύτερων εγκαταστάσεων άθλησης και γραφείων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Αλήθεια θα μπορούσε αντίστοιχα να ενημερώσει και τους δημότες της πόλης μας για πόσο καιρό ακόμα θα διαμένουν, θα τρώνε και θα πίνουν οι ποδοσφαιριστές της πρώην Πύδνας και νυν αγαπημένης του ομάδας, στους δημοτικούς ξενώνες του Πανθεσσαλικού Σταδίου; Μήπως και δει επιτέλους η αγορά του Βόλου έστω ένα Ευρώ από τους πολυδιαφημιζόμενους επενδυτές της Πύδνας. Καθώς μέχρι σήμερα μόνο συναλλαγές με τον Δήμο βλέπουμε.
ΥΓ1. Κάθε αρνητική αναφορά σας προς την Δ.Ε. αποτελεί παράσημο για την όποια μας προσπάθεια.
ΥΓ2. Επ’ αφορμή των όσων συνέβησαν θα θέλαμε να θέσουμε στους φιλάθλους και στους πολίτες του Βόλου το ερώτημα: “τοιούτος έπρεπεν ημίν αρχιερεύς;”. Και επειδή ο κ. Μπέος ίσως δεν καταλαβαίνει την ελληνική μας, ας συνεχίσει να μιλάει τη γαλλική, την οποία ομολογουμένως ομιλεί απταίστως.
ΥΓ3. Οι φορολογικές δηλώσεις και τα ποινικά μητρώα όλων των μελών της Δ.Ε. είναι στη διάθεση των πολιτών του Βόλου. Ελπίζουμε το ίδιο να ισχύει και με τους διοικούντες και παρα-διοικούντες του ΝΠΣ.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924-ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Η ανακοίνωση Μπέου κατά της Νίκης
Η ανακοίνωση Μπέου κατά της Νίκης έχει ως εξής: “Τελικά η γελοιότητα φαίνεται πως φωλιάζει στη ΔΕ της Νίκης Βόλου. Η ανακοίνωση της παρηγοριάς, που εξέδωσαν, όπως έμαθα, με τις γνωστές σε βάρος μου αθλιότητες, προς τους άλλους ανύπαρκτους, κάποτε αντιπάλους τους και νυν ακολούθους τους, προκειμένου από κοινού να διατηρήσουν τις παραγοντικές θέσεις που έχουν, ελλείψει σοβαρών άλλων, στα κάποτε μεγάλα και νυν απλώς ιστορικά σωματεία, είναι μνημείο μιζέριας και κακομοιριάς.
Πριν μιλήσουν για ποδόσφαιρο και διοίκηση ας πληρώσουν τον λογαριασμό, για να επανασυνδεθεί το ρεύμα που τους το έχουν κόψει και ας σταματήσουν την απαράδεκτη «απαλλοτρίωση» νερού από τη ΔΕΥΑΜΒ. Και αν αποκτήσουν ένα ΑΦΜ ακόμα καλύτερα. Αλλιώς αυτή δεν είναι ιστορία, είναι φαρσοκωμωδία.
Για να τελειώνουμε αυτό το παραμύθι. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, σε ένα κράτος όπου κυριαρχεί το δίκαιο και όχι τέτοιες φασίζουσες λογικές, να στηρίζω όποια ομάδα θέλω και αυτό κάνω. Στηρίζω την υγιή οικονομικά και ποδοσφαιρικά νέα προσπάθεια των ανθρώπων του «Βόλος» ΝΠΣ, γιατί, όπως η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο σε αυτή την πόλη και δεν περιμένουν να ζήσουν από αυτό με διάφορους τρόπους, θέλω επιτέλους μια δυνατή ομάδα σεβαστή και αναγνωρίσιμη από όλους. Και φυσικά δεν αντέχω ομάδες που χαλούν τον κόσμο, γιατί τρέμουν να πάνε να παίξουν με τον…. Οπούντιο και που κατηγορούν εμένα γιατί έχασαν από το…Βελούχι!
Ας ασχοληθούν λοιπόν με τις ομάδες τους, γιατί ο κόσμος βλέπει ότι με γραφικότητες προσπαθούν να συγκαλύψουν την ανυπαρξία και την απαξίωση που τις έχουν οδηγήσει. Αν αυτοί είναι σοβαροί παράγοντες και επενδύσουν κανείς Μπέος δεν μπορεί να τους εμποδίσει, όπως παραμυθιάζουν τους λίγους φανατικούς που τους πιστεύουν. Τελεία και παύλα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.