Δ.Ε. Νίκης Βόλου: Στηρίζουμε προπονητές και παίκτες

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, μετά και το δημοσίευμα του site mikriliga, που στηριζόμενο σε αποκλειστικές πληροφορίες, όπως ανέφερε, κάνει λόγο για δυσαρέσκεια που υπάρχει για τον Στέφανο Ξηροφώτο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga, υπάρχει ένα κλίμα δυσαρέσκειας για τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο. H Νίκη απέτυχε να φύγει με το «διπλό» από τη Θήβα χθες και παρέμεινε στους 6 βαθμούς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές. Έτσι, δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια εξέλιξη στο θέμα μέσα στο επόμενο διάστημα. Παράλληλα, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ίσως η Νίκη κινηθεί και για την απόκτηση τερματοφύλακα. Η αντίδραση του Τζήμα στη φάση του γκολ των Βοιωτών δεν ήταν και η καλύτερη και είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να προκύψει αντικαταστάτης».Βέβαια, να σημειώσουμε ότι η Νίκη έχει επτά βαθμούς κι όχι έξι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα εκ παραδρομής.

Η απάντηση της Νίκης
Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, αναγκάζεται να απαντήσει σχετικά με δημοσίευμα ιστοσελίδας, ενημερώνοντας τους φιλάθλους και κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα εμπιστοσύνης προς το προπονητικό δίδυμο της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας τους οποίους και στηρίζουμε.
Αντιλαμβανόμαστε πως η προπονητολογία και η ίντριγκα αποτελεί αγαπημένο θέμα, όμως διαφέρει κατά πολύ από τον τρόπο και την φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζουμε και αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924.
ΥΓ. Χρήσιμο είναι οι πηγές σας να σας ενημερώνουν τουλάχιστον σωστά για τους βαθμούς της ομάδας μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.