Δ.Ε. Ολυμπιακού Βόλου: «Διακυβεύει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος η ΕΣΚΑΘ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. για το τελευταίο ματς της κανονικής σεζόν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ κόντρα στους Νέους Αθλητές Νίκης το Σάββατο 25/3. Σ’ αυτήν την ανακοίνωση υπάρχουν αιχμές προς την ΕΣΚΑΘ ότι στην αντίστοιχη αγωνιστική του πρώτου γύρου δε διαφύλαξε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και εξαιτίας αυτού τώρα διακυβεύεται το κύρος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τον τελευταίο αγώνα της για την κανονική περίοδο δίνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου απέναντι στη νεανική ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι (?) οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19.30 θέλοντας η ΕΣΚΑΘ να διατηρήσει το αξιόπιστο του πρωταθλήματος. Εκείνο φυσικά που δεν έπραξε με τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου και τώρα διακυβεύει και το κύρος και την αξιοπιστία, για την οποία κόπτεται.

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος είναι έτοιμοι να προσθέσουν ακόμη μια νίκη απέναντι σε μια πολύ ελπιδοφόρα ομάδα και θα αναμένουν το αποτέλεσμα ΝΙΚΗΣ-Γ.Σ ΒΟΛΟΥ, για να δουν αν θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους στα PLAY OFFS. Στον αγώνα δε θα δώσει το παρών ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος, αλλά θα επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Τελλίδης.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα, να τους χειροκροτήσουν για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και να τους δώσουν ώθηση για τους επερχόμενους αγώνες, ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου, εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, να διεκδικήσει και να κατακτήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ευχόμαστε να μη γραφτεί ακόμη μια “χρυσή σελίδα”. Οψόμεθα!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.