Δ. Τόσκας: «Θα δώσω πολλά τρεξίματα και προσωπικότητα στον Ολυμπιακό Βόλου»

Ο 26χρονος υψηλόσωμος αμυντικός χαφ και στόπερ Δημήτρης Τόσκας ήρθε φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου με πολλές περγαμηνές και κουβαλώντας ένα σημαντικό βιογραφικό, αφού μεταξύ άλλων έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα του Πανιώνιου για ενάμιση χρόνο που βρέθηκε με τους κυανέρυθρους στη Σούπερ Λιγκ.

Παράλληλα, έχει υπάρξει και μέλος του Ηρακλή και της Λαμίας στη Football League, δοκιμάζοντας και δύο φορές την τύχη του εκτός συνόρων με την Κερύνεια στην Κύπρο και τη Ζελέζνιτσαρ στη Βοσνία πέρσι στο πρώτο εξάμηνο, ενώ στο δεύτερο ήταν στη Δόξα Δράμας. Πάντως ως Κατερινιώτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Πιερικό στα 17 του, όπου αγωνίστηκε τέσσερις σεζόν, όλες στη Β’ Εθνική.

Ο εκ των βασικών ανασταλτικών μέσων των ερυθρόλευκων, όπως έχει διαφανεί από τα μέχρι στιγμής φιλικά, μίλησε στο Magnesiasports για τις εντυπώσεις του μέχρι στιγμής από την ομάδα και τον Βόλο, για τον στόχο του πρωταθλητισμού, αλλά και για τον δικό του ρόλο στην ενδεκάδα, τονίζοντας ότι αυτό που περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου απ’ αυτόν είναι πολλά τρεξίματα και προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά τι είπε ο Δημήτρης Τόσκας εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.