Δάνεισε τέσσερις παίκτες η Νίκη, λύση συνεργασίας με Χροναίο

Τέσσερις παίκτες ως δανεικούς παραχώρησε η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ενώ έλυσε και τη συνεργασίας της με τον νεαρό Γιάννη Χροναίο.

Η ανακοίνωση για τους δανεικούς:

“Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού των αθλητών Κώστα Λωρίτη, Φίλιππου Πανιόπουλου και Παναγιώτη Παπαζήση (φωτό) στην ομάδα της Ανάληψης Βόλου καθώς και του αθλητή Αντώνη Χρηστομάνου στην ομάδα του Ίωνα Βόλου.

Η Νίκη Βόλου πίστη στις αρχές της συνεχίζει να παραχωρεί αθλητές της τόσο δανεικούς όσο και ελεύθερους (περισσότεροι από δέκα αθλητές τα τελευταία δύο χρόνια) σε άλλες ομάδες του νομού (και όχι μόνο), ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, με γνώμονα τη βελτίωση του επιπέδου των τοπικών πρωταθλημάτων καθώς και την ατομική βελτίωση των ίδιων των αθλητών, πάντα προς όφελος του βολιώτικου μπάσκετ”.

Η ανακοίνωση για τον Χροναίο:

“Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Χροναίο. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του πορείας”.

Επίσης Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης επισημοποίησε τον δανεισμό στην Agria B.C. του Στέφανου Διγενή, τη απόκτηση του οποίου είχε ανακοινώσει η ομάδα της Αγριάς από τις 25 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.