Δε μένουν στο αποτέλεσμα με Ν.Π.Σ και επιζητούν τη συνέχεια στη Νίκη Βόλου

Η δήλωση του διοικητικού παράγοντα αλλά και βασικού οικονομικού χρηματοδότη της Νίκης, Ν. Ιμεράι, πως στο ματς με τον Ν.Π.Σ. η ομάδα του κέρδισε τη μάχη όχι τον πόλεμο αποτυπώνει και το κλίμα στο αγωνιστικό τμήμα, που συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής.

Αν μη τι άλλο, κανείς δε μένει στο μεγάλο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, καθώς όλοι γνωρίζουν, πέρα από το γεγονός ότι επέτρεψε στους κυανόλευκους να πλησιάσουν στους δύο βαθμούς τον Ν.Π.Σ. και να δουν με άλλο μάτι το πρωτάθλημα, πως χρειάζεται να δοθεί συνέχεια σ’ αυτό και πως το διπλό με τον Αμβρυσσέα είναι κι αυτό επιτακτικό, για να αρχίσει το σύνολο των Ξηροφώτου-Μπούις να κάνει ένα σερί και να ανεβάσει τον κόσμο του ενόψει του μεγάλου βολιώτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 12 Νοέμβρη ως γηπεδούχος, που γίνεται πριν το υποχρεωτικό ρεπό.

Σίγουρα, σε ό,τι αφορά τον Τζιώρα, που μάλλον θα είναι στην αποστολή, η σκέψη είναι, αν δε βρίσκεται στο 100%, να προστατευτεί για τα επόμενα παιχνίδια, με την προσδοκία ότι οι ατυχίες για το μεγάλο αστέρι των κυανόλευκων, είτε λόγω τιμωριών είτε λόγω τραυματισμών θα σταματήσουν εδώ. Βέβαια, υπάρχει και η δεδομένη απουσία του Μπάιριτς, που αποβλήθηκε λόγω απερίσκεπτης ενέργειας στον αγώνα με τον Ν.Π.Σ. και θα επιστρέψει με τον Ολυμπιακό Βόλου, και μία πιθανή απουσία και του Τζιώρα πιθανότατα να ενεργοποιήσει τον Ιορδανίδη για το βασικό σχήμα και μάλιστα στ’ αριστερά, όπου έχει ξαναπαίξει στο παρελθόν, συγκλίνοντας προς τα μέσα, αφού η κύρια θέση του είναι στον άξονα.

Ακόμη, να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά την εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (2/11) το μεσημέρι στις 16.00, ότι η Νίκη έστειλε στην ΕΠΟ υπόμνημα και αναμένει την απόφαση, που φυσικά θα είναι σκάνδαλο, αν δε βγει υπέρ της, καθώς έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα η μη παρουσία γιατρού στο επιτρεπόμενο χρονικό διάστημα, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για το οτιδήποτε.

Έγινε η επίσημη φωτογράφιση
Η επίσημη φωτογράφιση της Νίκης για την περίοδο 2017-18 έγινε στο Πανθεσσαλικό αλλά αυτή δεν πήρε μέρος ο Σούσκιν, που δεν κατέστη δυνατό να εκδοθεί το δελτίο του. Στη φωτογράφιση πήραν μέρος 24 παίκτες, ανάμεσα σ’ αυτούς και οι τραυματίες Παπαδήμας και Αναστασίου, που επιστρέφουν τον Ιανουάριο, η τετράδα του προπονητικού τιμ, αλλά και οι φροντιστές της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.