Δε σκόραρε και πέταξε δύο βαθμούς ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν πάλι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, αφού είδαν τη ομάδα τους να είναι σαφώς καλύτερη από τον Αστέρα Ιτέας, που είχε αποκλειστικά αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα, με το πρόβλημα του σκοραρίσματος να εμφανίζεται ακόμη μία φορά, κι έτσι οι ερυθρόλευκοι έμειναν στο 0-0, χάνοντας άλλους δύο υπερπολύτιμους βαθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με τον Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια και αμυντική τετράδα με φορά από τ’ αριστερά προς τα δεξιά ήταν οι Γελαδάρης, Τόσκας, Νόνης και Δ. Κόκας. Στο κέντρο ως αμυντικοί μέσοι κινούνταν οι Κόλα και Ρόκας και πίσω από τον φορ Σεχολάρι τοποθετήθηκαν οι Διβανές στον άξονα και οι Θέος και Καμπλιώνης στα άκρα, που άλλαζαν πλευρές, αν και ο Θέος συνέκλινε πολλές φορές και βοηθούσε τον Σεχολάρι, ενώ ο Διβανές έπαιρνε το πλάτος στα δεξιά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρώτο μέρος είχε ρυθμό, έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο και με την μπάλα κάτω, έκλεισε στην περιοχή του τον Αστέρα Ιτέας, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα δε δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις. Έπρεπε να φτάσουμε στο 37’, για να ανησυχήσει πραγματικά τον τερματοφύλακα Λαμπρόπουλο, ο οποίος βγήκε γρήγορα από την εστία του και στο τετ-α-τετ με τον Καμπλιώνη μετά την κάθετη του Θέου ίσα που άφησε τον μεσοεπιθετικό των ερυθρολεύκων να τσιμπήσει την μπάλα και απέκρουσε. Είχε προηγηθεί στο 22’ ευθύβολο σουτ του Καμπλιώνη εκτός περιοχής μετά από συνεργασία με τον Διβανέ που μπλόκαρε ο Λαμπρόπουλος.

Στο 40’ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κόλα από τα αριστερά ο Τόσκας έκανε κεφαλιά προς τα πίσω, που την απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο πορτιέρε του Αστέρα Ιτέας. Τελευταία φάση του πρώτου μέρους το σουτ εκτός περιοχής του Διβανέ, που είχε πολύ ελεύθερο πεδίο μπροστά του, αλλά αστόχησε. Μοναδική φορά που φάνηκε απειλητικός ο Αστέρας Ιτέας ήταν στο 35’ στο σουτ του Αντωνίου, που έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, με τον Καραγκιολίδη πάντως να ελέγχει.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη μέχρι το 65’ δε συνέχισε το ίδιο πιεστικά και ο Αστέρας κρατούσε το 0-0 σχετικά εύκολα, αν και οι φιλοξενούμενοι δε νοιάζονταν να περάσουν το κέντρο.

Στη συνέχεια όμως ο Ολυμπιακός Β. ανέβασε πάλι στροφές και στο 69’ ο Θέος έκανε μία βολίδα με το δεξί από θέση μέσα αριστερά και ο Λαμπρόπουλος με ενστικτώδη επέμβαση με τις γροθιές στο ύψος του προσώπου του απομάκρυνε. Πριν περάσει ένα λεπτό από το ίδιο περίπου σημείο ο Καμπλιώνης έπιασε ένα ισχυρό δεξί συρτό σουτ, που απέκρουσε δύσκολα ο Λαμπρόπουλος στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ, με την μπάλα μάλιστα να περνά κάτω από το σώμα, πριν καταλήξει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 79’ μετά από κόρνερ η μπάλα έμεινε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του Κόλα από το ύψος του πέναλτι σταμάτησε σε σώματα.

Στο 86’ ακολούθησε ένα καλό σουτ του Αλεξίου εκτός περιοχής, που μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία πέφτοντας ο Καραγκιολίδης, ενώ στο 89’ ο Μέμος έκανε μία σέντρα-σουτ μέσα από την περιοχή, που μπλόκαρε ο Λαμπρόπουλος, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Στο 94’ δόθηκε επιθετικό φάουλ στον Καμπλιώνη, λίγο πριν ο Σέττος ανατραπεί εντός περιοχής, αλλά ο Τσιμεντερίδης είχε ήδη υποδείξει την πρώτη παράβαση, κατά την άποψή του, με τους παίκτες και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Β. να διαμαρτύρονται.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Κόκας, Νόνης, Τόσκας, Ρόκας, Διβανές (77’ Μέμος), Κόλα, Σεχολάρι (60’ Σέττος), Θέος (84’ Ευθυμιάδης), Καμπλιώνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Αρκουμάνης, Δρίβας, Ζανιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Τοπούζι, Κοντογιώργος, Αλεξίου, Αντωνίου (90+Χαλαστάνης), Σεΐτι

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.