Δε συμπληρώνει 18αδα ο Ολυμπιακός Β. για το φινάλε

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα ξεκινά σήμερα Τετάρτη μετά από το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Κώστας Μπράτσος.

Ο 40χρονος τεχνικός έχει στη διάθεσή του για το φινάλε της σεζόν 17 παίκτες όλους κι όλους και φυσικά εύχεται να μην υπάρχει κάποιο νέο δυσάρεστο απρόοπτο. Ο λόγος που η τεχνική ηγεσία υπολογίζει μόνο σε 17 ποδοσφαιριστές είναι ότι σε σχέση με τους απόντες κόντρα στον Ρήγα Φεραίο δεν επιστρέφει κανείς, καθώς Σταύρου και Μασάντο θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους, Οικονόμου, Πότσι, Ιωαννίδης και Κολημήτρας είναι ανέτοιμοι λόγω του τραυματισμού τους, ενώ ο Ζώνας είναι η πιο «φρέσκια» απουσία. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι κι αυτός τιμωρημένος, βλέποντας ηθελημένα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέλος του ματς στο στάδιο του Βελεστίνου, προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί στο πρώτο ματς της νέας σεζόν.

Έτσι λοιπόν οι παίκτες που θα ταξιδέψουν την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα είναι οι Κατσούλης, Μπουργάνης, Στουρνάρας, Σπηλιώτης, Κόκκας Ανδρέας, Αγγέλης, Ντόικιτς, Χολέβας, Πατσής, Παπαϊωάννου, Σκανδάλης, Δωματάς, Κέρι, Κόκκας Δήμος, Ευθυμιάδης, Φλίγκος, Αναστασίου. Απ’ αυτούς μόνο οι Σπηλιώτης και Πατσής δεν έχουν πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής με τον Ολυμπιακό (ο Σπηλιώτης είχε παίξει εννιά ματς στο πρώτο μισό με τους Πόντιους Βαταλάκκου), ενώ ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου ως αλλαγή έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Ρήγα, αγωνιζόμενος όχι στη φυσική του θέση, αυτή του στόπερ, αλλά ως δεξιός μπακ, για να δώσει ύψος στην άμυνα.

Στόχος της ομάδας είναι να κλείσει με μία νίκη γοήτρου τη σεζόν, τερματίζοντας τουλάχιστον στην τρίτη θέση, όση σημασία κι αν έχει αυτό, αφού καραδοκεί ο Διαγόρας Σεβαστής, που έχει ένα βαθμό λιγότερο.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας, η Γ.Σ. του συλλόγου με κύριο θέμα το ποδόσφαιρο θα γίνει μάλλον στις αρχές Ιουνίου, αφού δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη η σύγκλησή της στον Τοπικό Τύπο (από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, απαιτείται διάστημα 15 ημερών για τη διεξαγωγή της) κι εκεί θα κριθούν πολλά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.