Δέχθηκε τρία γκολ σ’ ένα εξάλεπτο και έχασε 2-4 από την Καρίτσα η Δήμητρα

Με 2-4 έχασε στο γήπεδό της η Δήμητρα Ευξεινούπολης από την ισχυρή Α.Ε. Καρίτσας, που αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά πλήρωσε το πολύ κακό της ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, όταν και δέχθηκε τρία γκολ από το 47’ έως το 53’.

Στο 11’ ο Αλεξίου πήρε το ριμπάουντ μετά από δοκάρι και έγραψε το 0-1. Η Δήμητρα αντέδρασε και ανέτρεψε το σκορ. Αρχικά στο 19’ ο Νίκος Βούλγαρης χρεώθηκε την τελική πάσα στον Κρανά, που έστειλε την μπάλα εντός της αντίπαλης εστίας, κάτι που έκανε και ο Φουρκιώτης με προβολή στο 35’ μετά από τροφοδότηση του Δημητρίου.

Ωστόσο στην αρχή της επανάληψης η Καρίτσα ισοφάρισε και στη συνέχεια έφτασε και σ’ άλλα δύο τέρματα. Συγκεκριμένα στο 47’ ο Κυρτέγος μετά από ασίστ του Βολιώτη Ηλία Γκίκα βρήκε δίχτυα για το 2-2, ενώ ο Κυπαρίσσης ήταν ο τελικός αποδέκτης συνδυασμών μεταξύ Γκίκα και Κυρτέγου και έγραψε διαδοχικά το 2-3 και το 2-4 στο 50’ και το 53’.

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή Λάζογλου η Αγχίαλος

Η Δήμητρα απέκτησε τον Λάζογλου από την Αγχίαλο, η οποία ανακοίνωσε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, που έκανε την πρώτη του ανεπίσημη συμμετοχή στη νέα του ομάδα, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 58′ στο φιλικό με την Α.Ε. Καρίτσας.

Αναλυτικά: “Ανακοινώνεται η μεταγραφή του Γιώργου Λάζογλου στη Δήμητρα Ευξεινούπολης. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για μία εξαετία στην ομάδα μας, πραγματοποιώντας μία γεμάτη σεζόν πέρυσι. Τον αποχαιρετούμε και του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει το όνειρό του με τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.