Δεύτερη μεταγραφή για τον Γ.Σ. Αλμυρού ο Στέλιος Τσαβές

Μετά τον Βασίλη Γιωτόπουλο, ένας δεύτερος παίκτης από τη Νίκη θα ενισχύσει τον Γ.Σ. Αλμυρού. Πρόκειται για τον Στέλιο Τσαβέ, που θα βοηθήσει μέσα στη ρακέτα την ομάδα του Παναγιώτη Νάνη,  η οποία ολοκλήρωσε τη δεύτερη μεταγραφή της. Η ανακοίνωση:
“Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή ΣΤΕΛΙΟ ΤΣΑΒΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Ο Στέλιος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα της Νίκης Βόλου (Β’ ΕΘΝΙΚΗ, Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, Α1 ΕΣΚΑΘ), αναμένεται να προσδώσει δύναμη κάτω από τα καλάθια, καθώς διακρίνεται για το πάθος και τη μαχητικότητα στο παιχνίδι του.

Καλωσορίζουμε τον ΣΤΕΛΙΟ ΤΣΑΒΕ στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή δύναμη,υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ”.

Νωρίτερα η Νίκη είχε κάνει γνωστή τη λύση συνεργασίας με τον Βολιώτη παίκτη: “Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Στέλιο Τσαβέ. Ο Στέλιος υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας μας τα τελευταία 4 χρόνια στην προσπάθεια μας για επάνοδο στις Εθνικές κατηγορίες, παίζοντας πάντοτε με πάθος και ψυχή!

Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του πορείας”.

Έχει ανανεώσει και με 14 παίκτες

Θυμίζουμε ότι συμφώνησαν να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στον Γ.Σ. Αλμυρού οι Βαλαμούτης, Τοκατλίδης, Κοντοστάθης, Παπούλιας, Θ. Μαμούρας, Θέος, Γώγουλας, Συνάζος, Χατζής, Παπακωνσταντίνου, Μυλωνάς, Παπαβαΐτσης, Π. Μαμμούρας και Καλόγηρος, ενώ σταμάτησε το μπάσκετ ο Βλήτσιος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.