Δεύτερος ο Βολιώτης Στράτος Πετρόπουλος στο Πανελλήνιο ParaBadminton

Τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ParaBadminton στην κλάση SL3-4 κατέκτησε ο Βολιώτης Στράτος Πετρόπουλος του Σωματείου ΑμεΑ “Εν Σώματι υγιεί”, στο οποίο αγωνίζεται με υποσχετική. Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Άλλο ένα μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ για το σωματείο μας και πρώτο στο άθλημα του ParaBadminton (Αντιπτέριση ΑμεΑ). Ο αθλητής μας Πετρόπουλος Ευστράτιος από τον Βόλο, ο οποίος βρίσκεται με υποσχετική μεταγραφή στο σωματείο μας, αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο 7/7 στην Κομοτηνή, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση την κλάσης SL3-4 ορθίων. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 11 αθλητές από 5 αθλητικά σωματεία ΑμεΑ. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, τα τοπικά σωματεία ΑμεΑ “Ηρόδικος” και “Περπατώ” και ο Δήμος Κομοτηνής. Τον αθλητή μας συνόδευσε στους αγώνες ο υπεύθυνος προπονητής του σωματείου μας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος.

Η επιτυχία του αθλητή μας επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για το σωματείο μας με 14 συνολικά Πανελλήνιες Νίκες σε 4 διαφορετικά παραολυμπιακά αθλήματα.

Τα αποτελέσματα:

Πετρόπουλος – Ποτουρίδου (Α.Σ. ΑμεΑ “Κότινος” Αλεξ/πολης) = 2-0 (21-18 / 21-16)

Πετρόπουλος – Χατζηκυριάκος (Π.Α.Σ.Κ.Α.) = 0-2 (19-12 / 12- 21)»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.