Δείγμα θετικό από τη Νίκη Βόλου

Στο φιλικό με τον ΑΣ Καρδίτσας

Ένα δυνατό προπονητικό διπλό έχει την ευκαιρία να δώσει η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καθώς αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΣ Καρδίτσας εκτός έδρας ,η οποία θα αγωνιστεί για μία ακόμη χρονιά φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η Νίκη άφησε θετικές εντυπώσεις στο πρώτο ουσιαστικό φιλικό, όμως η ατυχία χτύπησε την πόρτα των «κυανολεύκων», καθώς σε μία ανύποπτη φάση ο Κώστας Σαριμπαλίδης δέχτηκε ένα χτύπημα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καρδίτσας για να του γίνουν κάποια ράμματα στο ζυγωματικό.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονητές της Νίκης Βόλου Ανδρέας Μαύρος και Γιώργος Κοσμάτος έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών τους, με την αναμέτρηση να μην έχει σκορ, αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν ουσιαστικά τέσσερα διαφορετικά δεκάλεπτα σε μορφή μίνι αγώνων.

Οι παίκτες Νίκης Βόλου ωστόσο έδειξαν χαρακτήρα, και τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο δεκάλεπτο κράτησαν αντίσταση απέναντι στον πιο έμπειρο ΑΣ Καρδίτσας, ο οποίος πάντως έκανε πολύ καλύτερο παιχνίδι στο τρίτο μέρος. Άλλωστε το σκορ έχει λίγη σημασία, με τους τεχνικούς του βολιώτικου συνόλου να δοκιμάζουν σχήματα και  συστήματα, ώστε οι παίκτες να τα αφομοιώσουν σε αγωνιστικές συνθήκες.

Από κει και πέρα το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα της Νίκης Βόλου θα υποδεχτεί τον Αίολο Τρικάλων στις 15:00 σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί στη Λαμία προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Έσπερο, σε ένα ακόμη τεστ το οποίο θα δώσει την ευκαιρία για πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα στο προπονητικό δίδυμο αλλά και στους ίδιους τους παίκτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.