Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα η καρδιά της κλασσικής αυτοκίνησης «χτύπησε» δυνατά στο Βόλο , αφού δεκάδες οδηγοί ιστορικών οχημάτων και οι φίλοι τους, «κάθισαν στα θρανία», μετά την πρωτοβουλία που πήρε η Λέσχη «Φίλοι Ιστορικού Οχήματος», διοργανώνοντας ένα ειδικό σεμινάριο Αγώνων Regularity Ιστορικών Οχημάτων», ενώ δόθηκε η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης μέσω διαδικτύου, με δεκάδες συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα.
Εκπαιδευτές ήταν καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη μεγάλων φορέων, που διαμορφώνουν τον χώρο της κλασικής αυτοκίνησης στην Ελλάδα και πρωταγωνιστούν στη διοργάνωση μεγάλων αγώνων κλασσικών οχημάτων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο Σεμινάριο δίδαξαν ο Πρόεδρος του ΣΙΣΑ κ. Μιχ. Μουζούκης και ο Διοργανωτής του Pindos Historic Rally κ. Σπ. Μουστάκας, μετέφεραν την εμπειρία τους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο πρόεδρος της ΦΙΟ κ. Κώστας Καρακατσάνης δήλωσε ότι: «Είναι μια μεθοδική προσπάθεια της ΦΙΟ για να ενημερωθούν όλα τα πληρώματα από αναγνωρισμένους στο χώρο εισηγητές, προκειμένου να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για τη συμμετοχή τους σε αγώνες Regularity, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ,αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη συμμετοχή τους στο Ιστορικό Ράλι Πηλίου 2023 , που είναι προγραμματισμένο για τις 24-25 Ιουνίου 2023, με εκκίνηση από το Βόλο και διαδρομές εντός της ΠΕ Μαγνησίας και αποτελεί την αναβίωση, μετά από πολλά χρόνια, ενός πολύ σημαντικού θεσμού για τη Θεσσαλία και τη χώρα, που προβλέπεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό».































