Δεληζήσης: «Κάναμε ό,τι πρέπει για τον περιορισμό του κορωνοϊού»

Με διαδικτυακή δήλωση στη σελίδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης στα social media, ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Δεληζήσης, αναφέρεται στα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφονται στην ομάδα, και τονίζει ότι γίνεται το καλύτερο δυνατό για τη μη εξάπλωση του ιού.

Η τοποθέτηση αναφέρει τα εξής: «Μετά και τις σημερινές (σ.σ. χθεσινές) εξελίξεις και την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε σε όλους ότι από την στιγμή που μάθαμε για το πρώτο κρούσμα στην ομάδα μας, με αίσθημα ευθύνης και χωρίς κανένα δισταγμό , δημοσιοποιήσαμε το θέμα αντιλαμβανόμενοι την αγωνία των ανθρώπων της ομάδας , αλλά και των συμπολιτών μας για τη ασφάλεια και την υγεία όλων.

Να ενημερώσουμε ακόμα ότι η ιχνηλάτηση για περαιτέρω κρούσματα θα συνεχιστεί για όλους τους παίκτες μας.

Είμαστε από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία και συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας τον ΕΟΔΥ και την ΕΠΟ για την καλύτερη αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης λειτουργώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το καλό και την υγεία όλων.

Έχουμε δεχθεί πάρα πολλά τηλέφωνα και μηνύματα αλλά και διάφορες κριτικές και δηλώνουμε ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα αλλά και τους συμπολίτες μας για την ΜΗ εξάπλωση του ιού.

Ζώντας σε μια μικρή κοινωνία προσπαθούμε να πράξουμε το καλύτερο και για τους δύο παίκτες μας που θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας και θα γίνουμε ασπίδα για την προστασία αυτών και της ομάδας μας.

Ακούστηκαν πολλά από διάφορους  «άσπονδους« φίλους μας και «ευχολόγια» εις βάρος μας.

Εμείς φωνάζουμε «ΠΑΡΩΝ», είμαστε η ΔΗΜΗΤΡΑ και με αίσθημα ευθύνης θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.