Δεληζήσης στο «Magnesiasports»: «Δεν θέλουμε να περάσει απαρατήρητη η Δήμητρα στη Γ’ Εθνική»

Ακολουθούν ανανεώσεις και μεταγραφές στην ομάδα της Ευξεινούπολης

Τις πρώτες της κινήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει τη Δήμητρα Ευξεινούπολης στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου κάνει ήδη η διοίκηση της ομάδας, έχοντας ήδη πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Ο Tάσος Δεληζήσης δεν άφησε κανένα περιθώριο… αμφισβήτησης και με 41 ψήφους παραμένει ο επικεφαλής, δηλώνοντας αισιόδοξος για τη συνέχιση της πορείας της ομάδας στα σωστά μονοπάτια.

Μιλώντας στο «Magnesiasports», ο ήδη επί τέσσερα χρόνια διοικητικός της Δήμητρας Ευξεινούπολης, τόσο από τη θέση του γραμματέα όσο και από αυτή του προέδρου, αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα ακολουθήσουν προκειμένου η ομάδα να μην περάσει… απαρατήρητη, όπως τόνισε, στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου. «Είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε αυτό που έχουμε κερδίσει, και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Είμαστε ένα σωματείο που θα συμμετέχει για πρώτη φορά σ’ αυτήν τη διαδικασία, αλλά σίγουρα με το «θέλω» μας και με τη δυναμική του κόσμου θα έχουμε μία αξιοπρεπέστατη πορεία. Για θέματα στόχων κλπ δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμη, αφού δεν έχουν καταρτιστεί οι όμιλοι μέχρι στιγμής. Σίγουρα δεν θέλουμε να περάσουμε απαρατήρητοι» σημείωσε χαρακτηριστικά, με το ενδιαφέρον από εκεί και πέρα να στρέφεται όπως είναι φυσικό στις κινήσεις που θα γίνουν για τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Τάσος Δεληζήσης παραδέχεται ότι: «Κινητικότητα υπάρχει και το μέλημα μας ήταν να μιλήσουμε με τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για ανανεώσεις των συμφωνιών, αφού ανακοινωθεί το Σώμα της Διοίκησης και ο ορισμός των θέσεων και του πόστου που θ’ αναλάβει ο καθένας. Υπάρχουν και μεταγραφικές σκέψεις και πλάνα, και μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου θα έρθουν εξελίξεις».

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή,  απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την ανανέωσης της παραμονής του Μιχάλη Ανδρωνά, που καθοδήγησε την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, φέρνοντάς την στην πρώτη θέση της βαθμολογίας που έδωσε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.